René Sander – Ik laat je gaan

(3 klantbeoordelingen)

Artiest(en) René Sander
Titel Ik laat je gaan
Releasedatum 07-03-2019
Artikelnummer RS4180
Barcode 719325404180
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop
Shops Apple MusicZazellMegaMedia button
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel Tijd ISRC Muziek Tekst
01 René Sander Ik laat je gaan (Radio edit) 3:34 NLQN71900004 René Sander René Sander
02 René Sander Ik laat je gaan (Album versie) 4:39 NLQN71900005 René Sander René Sander

Neder-Belg René Sander met prachtige debuutsingle ‘Ik laat je gaan’

René Sander, Neder Belg timmert hard aan de muzikale weg. René is klaar om zijn eigen nummers aan het grote publiek te presenteren in zowel België als Nederland. Ook werd een clip opgenomen van zijn debuutsingle ‘Ik laat je gaan’. Locatie van de clip was een nostalgische cinema met een uniek bewaarde uitstraling, recht in hartje van grensstadje Hamont-achel (B).

René is zeker niet nieuw in de muziekwereld. Als klein jongetje trad hij reeds op in het café van zijn ouders en op zeventienjarige leeftijd werd hij beroepsmuzikant. In de jaren die daarop volgden, speelde hij bij diverse coverbands waar hij heel wat podiumervaring op deed. Zo stond René op podia in België, Nederland, maar ook in Duitsland en Oostenrijk. Hij hield zich ook bezig met het doceren van zang, gitaar en piano en het begeleiden en coachen van verschillende muzikale talenten.

‘Waarom geen eigen carrière met eigen nummers? Die vraag kreeg hij steeds meer te horen’, aldus René. De talentvolle singer-songwriter had reeds diverse vrijwel volledig voltooide nummers in de kast liggen. Het enige wat ontbrak was een goede betrouwbare producer die hij vond in Multi instrumentalist Carlo Ooms, die meteen enthousiast was maar ook kritisch meedacht. René verduidelijkt ‘Ik kende Carlo nog van het covercircuit, een echte teamplayer die gelijk aanvoelde welke kant ik op wilde. De songs gleden in een sneltreinvaart van papier op band, waardoor er in de zomer periode zelfs een volledig album staat gepland. Gekoppeld aan het eerste live concert tezamen met band en achtergrondkoor waarbij het album wordt gepresenteerd’.

‘En er komen maar nummers bij, ik schrijf bijna elke week wel een nieuw lied waar ik voor mezelf redelijk tevreden over ben. Het lijkt haast wel iets wat er gewoon uit moet, uit dit lichaam. Wat ik heb vastgehouden en nu vrijgelaten moet worden, zoals een vlinder zich ontpopt’, aldus René.

‘Maar we beginnen nu eerst maar eens met de lancering van mijn eerste single ‘Ik laat je gaan’, te downloaden en streamen op alle digitale portals, zowel de radio edit als een full album versie van de song’. Anja Volleberg en manager zegt: ‘Het wachten is op de clip, die in de loop van begin maart klaar zal zijn en dan kan het countdown beginnen. Wie of wat welke plugger? We hadden een voorkeur en die is het ook geworden. Pim van der kolk is de plugger en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk verzorgt de release en digitale promotie.

De volgende single wordt eind volgende week alweer ingezongen!

Website www.renesander.nl
Info & boekingen management@renesander.be / +32 (494) 145574
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie & arrangementen Carlo Ooms
Backing vocals Indira Bergmans, Sylvana Snoekx
Gitaar Gitaar: Carlo Ooms
Drums Timico bas, Ruud Suisam
Vocals & piano René Sander
Clip-productie Rudy Luys / R&L Video
Plug & promotie Pim van der Kolk / Pimsiep.nl

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

3 beoordelingen voor René Sander – Ik laat je gaan

  1. Antonella Papsidero

    Top Song !

  2. Loenders Luc

    Mooi lied. Aangenaam om naar te luisteren!!!!!!

  3. Wilfried Schouteden

    Geweldig gedaan ! Toppie !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This