MASTERING

UltimateDisk heeft een analoge & digitale mastering service

Samen met onze professionele partner die beschikt over de beste analoge & digitale mastering apparatuur, staan wij klaar om jouw muziek te verbeteren en te optimaliseren voor  de ideale sound over diverse muzieksystemen.

Wij bieden mastering met behulp van professionele high-end apparatuur  voor slechts  €35,00 (excl. btw) per track. Masteren is de laatste stap in het productieproces. Het brengt je mix op het gewenste niveau & klank. Hierbij moet je denken aan het corrigeren van de frequentie-balans, aanpassing van de stereo-breedte en dynamiek en het oppompen van de volumes. Als het een album betreft, worden de verschillende nummers qua sound en level op elkaar afgestemd, zodat het album één geheel vormt.

Onze Mastering service is snel en wordt geleverd binnen 3 werkdagen. Je kunt direct jouw audio bestanden via WeTransfer.com sturen naar info@ultimatedisk.nl.

Je tracks moeten voldoen aan de volgende eisen voor een optimaal mastering resultaat:

  • Geen limiter op de masterbus
  • Je track mag niet te luid zijn/overstemmen, maar ook niet te zacht. Gemiddeld rond de -6db headroom
  • WAV formaat op minimaal 44.1khz en 24bits

Mastering Album (10-16 tracks) – € 250,00 (excl. BTW)

Mastering losse track – € 35,00 (excl. BTW)

Heb je vragen of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)6 51984292

UltimateDisk
Nieuwe Noordenweg 11
3781 DX Voorthuizen

Maurice Edelenbosch
T: +31 (0)6 51984292
E: info@ultimatedisk.nl

Share This