ULTIMATE VOICE-OVER

Maurice Edelenbosch kreeg op zijn 12e verjaardag zijn eerste cassetterecorder en met veel passie ontwikkelde hij zijn stem al snel tijdens het maken van persiflages op commercials, hoorspelen en het imiteren van zijn favoriete DJ Ferry Maat.

Niet lang daarna ontwikkelde en presenteerde hij als ‘Marcel van Meeteren’ een aantal succesvolle programma’s op diverse Piratenstations zoals: Freelight Radio, Eemland Radio en Keizersstad. Ook was hij verantwoordelijk voor de productie van vele jingles en commercials.

Na het radioavontuur organiseerde en presenteerde hij jarenlang Miss Verkiezingen, Spelshows, Modeshows en Talentenjachten en was tevens succesvol als zanger.

De liefde voor audio- en videoapparatuur zorgde er uiteindelijk voor dat Maurice 10 jaar lang als bedrijfsleider en later als retailmanager werkzaam was voor de firma RAF Electronics.

In deze periode werkte hij tevens voor het stemmenbureau Multivoice te Hilversum en leende hij zijn stem voor diverse radio- en tv-commercials.

Hierna gooide hij het roer resoluut om en keerde terug in de entertainment business als General Manager van White Villa Records. In de 5 jaar die volgden groeide het bedrijf uit van een studio naar een zeer succesvol Entertainment bedrijf met een eigen platenmaatschappij met diverse labels, een video & dtp afdeling en een marketing & pr afdeling.

Ondanks de drukte van zijn werkzaamheden, zat Maurice nog regelmatig in de studio en werd hij als voice-over ingezet voor projecten van artiesten als: Toppers, Hind, Kim Lian, Coole Piet Diego en Gebroeders Ko. Ook werd hij veelvuldig ingezet voor diverse albumcommercials.

In 2010 besloot Maurice opnieuw een nieuwe weg in te slaan en startte zijn eigen onderneming. Ultimate Management verzorgt administratieve en management ondersteunende werkzaamheden voor labels, boekingskantoren en artiesten. Met het label UltimateDisk voorziet hij in de behoefte van persen, releasen en promoten van CD- en DVD producties.

Maurice is nog steeds te boeken als voice-over voor: radio- en tv-commercials, voiceresponceservices, show in/outro’s en commentaar bij video- en multimedia programma’s. De stem van Maurice kan als warm en vertrouwd worden omschreven.

Maurice Edelenbosch

UltimateDisk
Maurice Edelenbosch

T: +31 (0)6 51984292
E: info@ultimatedisk.nl

BTW: NL001937612B31/ KvK: 09220438
Algemene Voorwaarden / Privacy Policy

Share This