CD/DVD PERSEN OF DUPLICEREN

UltimateDisk is een betrouwbare en voordelige partner voor het persen (repliceren) of dupliceren (branden) van uw cd of dvd productie. Met meer dan 10 jaar ervaring in het persen, releasen en promoten van cd- en dvd producties, kunnen wij je bijstaan in het totale opleveringstraject van uw productie, vanaf het ontwerp van het artwork en pre-mastering tot aan het persen van jouw cd, dvd of blu-ray productie en zelfs de distributie en volledige marketing en promotie.

Natuurlijk verzorgen wij ook de Stemra aanvraag en administratie voor je. Door strikte kwaliteitscontroles in onze perserijen staan wij garant voor de allerhoogste kwaliteit, snelle levertijden en de meest aantrekkelijke prijzen in de markt.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in het vervaardigen van kleine aantallen cd’s. Wij leveren volwaardige full color UV Digital (kras/watervaste) bedrukkingen op de beste kwaliteit cd-recordables. Ook verzorgen wij de verpakking, dit loopt uitéén van een vensterenveloppe, slimline-jewelcase, pvc-sleeves, op spindel in een cakebox tot aan wallets, cd albums, digifiles, digipacks en zelfs usb sticks. Klik hieronder op de buttons voor een overzicht van onze producten:

REPLICATIE

Vanaf 300 stuks

DUPLICATIE

Vanaf 25 stuks

ARTWORK

Ontwikkeling

SPECIFICATIES

De juiste template

UltimateDisk
Nieuwe Noordenweg 11
3781 DX Voorthuizen

Maurice Edelenbosch
T: +31 (0)6 51984292
E: info@ultimatedisk.nl

K.v.k.: 09220438
BTW Nr: NL170634073B01
Algemene Voorwaarden

Share This