Geheel vernieuwde UltimateDisk website!

De afgelopen maanden is er samen met Access2.IT hard gewerkt aan de realisatie van onze totaal vernieuwde website. Dit was hard nodig aangezien de oude website niet geschikt was voor gebruik op o.a. smartphones, tablets en aanpassen was niet meer mogelijk. Daarom is er bij de ontwikkeling van deze nieuwe website gebruik gemaakt van een volledig ‘responcive design’. Je kunt de website dus net zo gemakkelijk op je smartphone of tablet bekijken als op de laptop of desktop. Aangezien deze website tevens een webshop bevat is er veel aandacht besteed aan de beveiliging d.m.v. https wat gebruik maakt van TLS (of eigenlijk: TLS/SSL) en dat is weer een encryptie protocol om internet verkeer te versleutelen.

Niet alleen ons logo kreeg een update, maar alles oogt rustiger, overzichtelijker en de informatie is veel toegankelijker en beter leesbaar. Het is tevens veel eenvoudiger en veiliger geworden om singles, albums, compilaties en karaoke dvd’s in de nieuwe webshop te bestellen.

Ook hebben we geprobeerd de oude content van zoveel mogelijk releases te importeren, maar aangezien er op de vorige site sprake was van circa 3.000 releases, is het ondoenlijk om alles terug te plaatsen. Desondanks zullen we de komende maanden proberen de oudere releases van onze vaste relaties zoveel mogelijk te herstellen.

Wij zijn erg enthousiast over onze vernieuwde website en hopen dat u dat ook bent. Heeft u nog vragen of suggesties voor verbetering? Laat het ons dan s.v.p. weten.

Share This