Ultimate Management bestaat 12,5 jaar

Precies 12,5 jaar geleden, op 2 april 2010, startte ik mijn bedrijf Ultimate Management. Met als primaire bedrijfsactiviteiten de verzorging van artist en labelmanagement, releases, marketing en promotie voor artiesten, labels, studio’s en boekingskantoren in de entertainment branche.

Door de vraag van diverse artiesten naar een onafhankelijk label waar zij in eigen beheer hun muziek konden laten uitbrengen, ontstond in 2012 mijn label UltimateDisk.

UltimateDisk is een divisie van Ultimate Management en verzorgt cd/dvd persingen, releases, promotie en  marketing voor artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren en organisaties die op weg zijn naar succes!

Het afgelopen jaar was opnieuw succesvol dankzij onze bestaande trouwe relaties, maar ook veel nieuwe klanten wisten ons veelal via mond-op-mond reclame te vinden. Met  Ultimate Music Publishing hopen wij artiesten op een nog breder vlak te kunnen ondersteunen en begeleiden.

Langs deze weg willen wij graag alle artiesten, labels, studio’s, boekingskantoren, producers, webdesigners, artwork designers, clip-producers, promotors, pluggers en perserijen bedanken die de afgelopen jaren vertrouwen in ons hadden en met wie wij tot op de dag van vandaag nog samenwerken

Met veel nieuwe kansen en positieve ontwikkelingen voor Ultimate Management en UltimateDisk in het vooruitzicht, zien wij de toekomst met het volste vertrouwen tegemoet!

Muzikale groet,
Maurice Edelenbosch

Maurice Edelenbosch UltimateDisk
Maurice Edelenbosch UltimateDisk
Share This