DDP-MASTER & METADATA

UltimateDisk voorziet DDP-master en audio van MetaData

Na heel veel geïnvesteerd te hebben in de productie en persing/duplicatie van hun nieuwe single of album, lopen veel artiesten regelmatig aan tegen een grote teleurstelling. Als ze hun gloednieuwe track of album afspelen, verschijnt er plotseling ‘Artiest Onbekend’ en “Titel Onbekend’ in hun audio-speler of cd-speler?

De oorzaak van dit probleem ligt vaak in het ontbreken van essentiële metadata gegevens die nodig zijn voor een soepele herkenning en weergave van audio-inhoud.

Waarom zijn metadata belangrijk voor jouw audio tracks?

Verbeterde Herkenbaarheid: Metadata, zoals artiestennamen, tracktitels, componisten, tekstschrijver, ISRC en albuminformatie, zijn de bouwstenen van een herkenbare en professionele audio-ervaring. Ze zorgen ervoor dat luisteraars snel en accuraat kunnen zien wie de artiest is en welk nummer ze beluisteren.

Betere Bruikbaarheid: Audio-CD’s en digitale bestanden worden vaak afgespeeld op verschillende apparaten en platforms. Met correcte metadata kunnen luisteraars de nummers eenvoudig identificeren, ongeacht waar ze naar je muziek luisteren.

Professionele Uitstraling: Het toevoegen van metadata geeft je audiocontent een professionele uitstraling. Dit is van groot belang tijdens de promotie naar radio, cd-perserijen en digitale distributieplatforms.

UltimateDisk produceert een DDP-master en/of een audio productie voorzien van metadata snel en levert binnen 3 werkdagen. Je kunt direct jouw audio bestanden via WeTransfer.com sturen naar info@ultimatedisk.nl.

 

DDP-master voor single (max 2 titels) nu voor: € 45,00 (excl. BTW)

Meta-Data toevoegen aan 1 titel nu voor: € 15,00 (excl. BTW)

Heb je vragen of wil je weten wat we nog meer voor je kunnen betekenen? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op: +31 (0)6 51984292

Maurice Edelenbosch
DDP-master
Meta-Data toevoegen

UltimateDisk
Maurice Edelenbosch

T: +31 (0)6 51984292
E: info@ultimatedisk.nl

BTW: NL001937612B31/ KvK: 09220438
Algemene Voorwaarden / Privacy Policy

Share This