Arno Kolenbrander – Bang voor het donker

Artikelnummer SR18003
Barcode 8719884003404
Releasedatum 06-04-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Arno Kolenbrander
Titel Bang voor het donker

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Arno Kolenbrander Bang voor het donker NLCW61800002 3:24
02 Arno Kolenbrander Bang voor het donker (KA) NLCW61800003 3:24

Arno Kolenbrander viert 25 jaar jubileum met concert en nieuwe single ‘Bang voor het donker’

Brandende kaarsen staan centraal in de videoclip die Arno Kolenbrander heeft opgenomen bij z’n nieuwe single ‘Bang voor het donker’. Het betreft een cover van de Zuid Afrikaanse zanger Albert de Wet die Arno zelf van een Nederlandstalige tekst heeft voorzien. Omdat de vorige opname die Arno opnam bij Sonic Solutions perfect klonk, heeft hij de samenwerking verlengd.

Wel nieuw is de hereniging met platenbaas Bert Schenau van Storm Records. ‘Vroeger hebben Bert en ik heel veel samengewerkt. Op een gegeven moment zijn we elkaar uit het oog verloren. Bij toeval kwam ik hem in Oostenrijk weer tegen. We hebben de draad weer opgepakt en hopelijk werpt dat z’n vruchten weer af’, meent Arno.

De zanger uit Millingen aan de Rijn viert op 8 april zijn 25 jarig jubileum als artiest met een concert in Club Villa Thalia te Rotterdam. Tijdens het live concert neemt hij z’n fans mee in diverse muziekstijlen, van soul tot Nederlandstalig feest. Dit alles begeleidt door de fantastische live band 2MF.

Website: Arnokolenbrander.nl / Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek: Albert de Wet
NL tekstbewerking: Arno Kolenbrander
Productie: Sonic Solutions

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This