Daan en Danny – Save the children

Artikelnummer UD2417
Barcode 8700001827560
Releasedatum 29-11-2013
Label UltimateDisk
Artiest(en) Daan & Danny
Titel Save the children

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Daan & Danny Save the children NLQN71300095 2:48

Daan & Danny brengen belangeloos single uit voor stichting Peoples Trust

Het mooie lied “Save the Children” is gecomponeerd en geschreven door het duo Daan en Danny in samenwerking met tekstschrijver Dick Hoogerwaard. Het liedje is geproduceerd door Frank Vos die ook de cd hoes ontwierp en de videoclip maakte.

In het voorjaar van 2013 heeft Daan (Zangeresdaan.nl) het lied “Samen” uitgebracht. Het lied heeft zowel in Nederland als in België veel aandacht gekregen op radio en tv. Met “Save The Children” laat Daan opnieuw haar veelzijdigheid zien en horen. Voor haar is dit lied heel bijzonder omdat het voor zo’n mooi doel is. Zij hoopt u met dit lied mee te nemen en te raken en u op deze manier bewust te maken dat uw hulp nodig is.

Danny is een artiest pur sang en begeleidt Daan met zijn akoestisch gitaarspel en zijn mooie 2e stem. Als je ze samen hoort vraag je jezelf af waarom deze twee artiesten nooit iets eerder samen hebben uitgebracht. Het geheel klinkt als een klok en visueel is dit duo zeker een plaatje om te zien.

De directeur van People’s Trust (Peoplestrust.nl) Dirk vd Wijngaard zag het duo een keer optreden en was meteen onder indruk van hun uitstraling en kwaliteiten en vroeg hen een lied te maken voor zijn stichting.

Daan en Danny zijn aangesteld als nieuwe ambassadeurs voor deze stichting die zich al 24 jaar belangeloos inzet en vecht voor kinderen die zijn ontvoerd en als prostituee in vieze, barre omstandigheden worden misbruikt.

Na het zien van de documentaire van de stichting en de verhalen van Dirk, maakten de beelden hiervan en de ernst van de hele situatie zo’n indruk op Daan & Danny dat zij met liefde een lied voor de stichting en daarmee voor deze kinderen hebben gemaakt en uitgebracht. De opbrengst van de downloads en cd’s wordt natuurlijk gedoneerd aan de stichting.

Zij hopen u op deze manier bewust te maken van de verschrikkelijke levensomstandigheden van deze kinderen in India en Nepal en dat uw hulp ook hier echt nodig is!

Meer info: Peoplestrust.nl / Danivermeulen.nl / Danny Ferdinandus op Facebook

Social Media: Facebook  Instagram    YouTube

Muziek / Tekst: D. Ferdinandus, D. Vermeulen / D. Hoogerwaard, D. Ferdinandus, D. Vermeulen
Productie: Frank L. Vos voor FFMB Music
Artwork: Rtistdesign.nl

Plug & Promotie: Dennis van der Kraan / Score Promnotions

Cd-persing, release-uitvoering, digitale rtv / muzieksystemen / pers / socialmedia promotie, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This