Dalissio & Friends – Turn Around

Artiest(en) Dalissio & Friends
Titel Turn Around
Releasedatum 20-04-2020
Artikelnummer UD20013
Barcode 8719884048870
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Dance / Lounge
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Dalissio & Friends Turn Around NLS4L2000009 3:28

Singer-songwriter Dalissio geeft positieve vibe met nieuwe single ‘Turn Around’

‘TURN AROUND’ is de titel van de gelegenheidsformatie DALISSIO & FRIENDS. Het is een heerlijke, vrolijke, zomerse, dance/lounge productie,  waarbij je niet stil kan blijven zitten!

Meteen al bij de eerste klanken wordt je gewoon vrolijk, geeft ’t je een boost en wil je blijven dansen tot de allerlaatste muzieknoot. Voor de mensen die niet kunnen of willen dansen, geeft het je hoe je het wendt of keert een hele positieve vibe!

En dat is precies de bedoeling van singer-songwriter Dalissio (Danny Ferdinandus). Hij was reeds genomineerd voor een ‘ZILVERENDUIF AWARD’ als beste nieuwe artiest van het jaar en haalde met zijn eigen compositie tijdens de landelijke Demo liedjes wedstrijd van Buma Stemra zelfs de grote finale! Hij is tevens auteur van het boek: ‘BETER DAN OOIT’ en componist voor diverse artiesten als: Dani Vermeulen, Abraham Laisina, Justine Pelmelay en Lisette vd  ploeg!

Nu we allemaal thuis moet blijven i.v.m. Corona, bedacht hij zich geen moment en belde zijn muzikale vrienden of zij wilden meewerken aan dit project.

DALISSIO & FRIENDS wil iedereen in deze moeilijke tijd een hart onder de riem steken. ‘Blijf positief, wees lief, blijf zorgen voor elkaar, beweeg voldoende en kijk alsjeblieft naar elkaar om! Ook hebben zij veel respect voor mensen die o.a. in de ZORG werken. ‘De titel ‘TURN AROUND’ is bewust uitgekozen. Laten we met zijn allen omdraaien naar het licht, weg van de negativiteit naar positiviteit’ aldus de muzikanten.

DALISSIO & FRIENDS bestaat uit een Violist, Bassist, Percussionist, Gitarist, DJ en een Zangeres en iedereen heeft zijn talent en creativiteit kunnen botvieren op deze fantastische productie. Het zijn allemaal gelouterde musici, die werkelijk met hart en ziel, het lied op geheel eigen wijze, heel mooi met z’n allen hebben vertolkt. De prachtige heldere stem van zangeres DANI VERMEULEN maakt het lied af en compleet. Ook staan zij al jaren beroepsmatig op het podium en/of in de studio, nationaal en ook internationaal.

Clipmaker Renk Jan Vissers wist er ondanks dat de musici i.v.m. Corona niet samen konden shooten, toch een professionele clip van te maken. De filmshots van zangeres DANI VERMEULEN bestaan bijvoorbeeld uit selfies die ze met haar eigen GSM heeft opgenomen. Het label UltimateDisk is verantwoordelijk voor de release en promotie.

Info & boekingen Danny Ferdinandus / 06 33355187 / liefdeoverwint@hotmail.nl
Socialmedia Dalissio  
Socialmedia Dani Vermeulen  
Muziek / Tekst Danny Ferdinandus / Dick Hoogerwaard
Publishing Idem
Productie / arrangement Marc de Jong
Studio Smashgate productions
Videoclip + Artwork Renk Jan Vissers / RenK
Leadvocal Dani Vermeulen
Bas en sologitaar Marc de Jong
Percussie Chanelsy Moniharapon
Viool Renk Jan Vissers
RTV promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
Project Management Ultimate Management

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This