De Erpa’s – Nieuwe Haring

Artikelnummer UD18590
Barcode 8719884007662
Releasedatum 16-05-2018
Label UltimateDisk
Artiest(en) De Erpa’s
Titel Nieuwe Haring

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 De Erpa’s Nieuwe Haring NLQN71800226 2:48

De Erpa’s komen met ‘Hollandse Nieuwe’

Erwin Fillee en Patrick Cousijn alias De Erpa’s komen deze keer met een nieuwe single die geheel in het teken staat van ‘De Hollandse Nieuwe’. Op 16 juni a.s. wordt het eerste vaatje haring geveild t.b.v. een goed doel. Dit jaar gaan de opbrengsten naar ‘Hulphond Nederland’.

Het liedje draaide ik in de auto en goede vrienden Ronnie Tober en zijn man Jan zeiden gelijk “dát moet je opnemen!!” Het is een nummer uit 1966 dat geheel opnieuw is gearrangeerd door Harold Queens van HQ studio in Tilburg. Harold maakt al onze orkestbanden al jaren.

Erwin vond het leuk om dit weer samen met Patrick op te nemen. “We doen ditmaal alleen een digitale promotie en geen fysieke plug, omdat het tijdsbestek te klein was om nog singles te laten persen”.

Het nummer is vanaf 16 mei overal te downloaden en hopelijk schalt het op alle haringparty’s en visserijdagen in heel Nederland. ‘Nieuwe Haring’ is een aanstekelijk nummer dat hopelijk breed zal worden opgepikt.

Website: www.fillee.nl
Socialmedia: Facebook Instagram Twitter 
Meer info: Kick van der Vooren – 023 5337241

Muziek / Tekst: Ad van de Gein / Wim Kersten
Productie: Erwin Fillet
Studio: HQ Studio Tilburg & Reel Sound Studio Nibbixwoud

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This