DJ-JES – Alles los

Artikelnummer 113545350
Barcode 8719884012420
Releasedatum 05-07-2018
Label TipTopNL
Artiest(en) DJ-JES
Titel Alles los

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Categorieën: , Tags: , ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 DJ-JES Alles los NLNJ11800018 3:15

DJ/producer DJ-JES lanceert nieuwe single in Moombahton stijl ‘Alles los’

DJ-JES is de artiestennaam van Jordy van Es een DJ/Producer uit Den Haag. DJ-JES is bekend als Feest-DJ op verschillende locaties door heel Nederland.

De nieuwe single ‘Alles Los’ heeft een Apres-ski achtige sound met een tikje Moombahton en is de opvolger van zijn debuut single ‘Die ene nacht’ die enkele maanden geleden uitkwam.

DJ-JES is inmiddels al meer dan 6 jaar actief als DJ en zijn passie is muziek maken. Om zich duidelijk te onderscheiden en niet alleen als DJ actief te zijn, houdt hij zich sinds kort bezig met het produceren van eigen tracks en remixen.

Wat 6 jaar geleden begon met het draaien op schoolfeestjes, feesten en partijen, is inmiddels uitgegroeid tot een droomhobby. Iedere week is DJ-JES te vinden op verschillende feesten en evenementen met elke keer weer als resultaat een tevreden klant.

Na de release van zijn debuutsingle is hij direct weer aan de slag gegaan met als verrassend resultaat het vernieuwende ‘Alles los’. Een ander genre waarmee hij met zijn diversiteit duidelijk laat zien dat hij allround is en diverse stijlen durft uit te proberen.

Met de nieuwe single ‘Alles Los’ wil DJ-JES een feestachtigekant van zichzelf laten zien, een lekkere meezinger met een verfrissende dansbeat! Houdt DJ-JES in de gaten en volg hem op socialmedia, want de komende tijd zul je veel meer van hem en zijn producties gaan horen.

Website: www.dj-jes.nl 
Info & boekingen: 06 27745130 / djjesmuziek@gmail.com
Socialmedia: Facebook Instagram (geen Instagram)

Muziek & Tekst: Tim Finn
NL tekstbewerking: Chris Cohen
Productie & Arrangementen: DJ-JES
Mastering: Promastering.nl
Koor: Margarita
Gitaar: Jeroen Daniels
Blazers: Sessie Horns
Genre: Nederlandstalig / Party / Après Ski / Moombahton

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “DJ-JES – Alles los” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Share This