Elias van Hees – Alweer een jaar voorbij

Artiest(en) Elias van Hees
Titel Alweer een jaar voorbij
Releasedatum 06-12-2019
Artikelnummer UD19041
Barcode 8719884040584
Label Rejellety Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Rock / Kerst / Party
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Elias van Hees Alweer een jaar voorbij NLQN71900104 3:54

‘Zingende politicus’ Elias van Hees brengt kerstsingle uit

Politicus en volkszanger Elias van Hees uit Den Haag lanceert kerstsingle.

Politicus en volkszanger Elias van Hees (32) brengt vandaag een kerstsingle uit. ‘Alweer een jaar voorbij’ is een rocknummer in kerstsfeer met een levendige sound en feel. De tekst gaat over geluk, hoop en optimisme en het tellen van de zegeningen van het afgelopen jaar. De compositie is opgenomen en geproduceerd in de studio van de Haagse ondernemer en gemeenteraadslid Jelle Meinesz onder het label Rejellety Records.

Mensen zullen Elias van Hees vooral kennen als Haags oud-raadslid en sinds vorig jaar als woordvoerder van de lokale partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos. En sinds een halfjaar, na de lancering van Van Hees’ eerste single uiteraard als de ‘zingende politicus’.

Het kerstlied ‘Alweer een jaar voorbij’ is de opvolger van zijn eerste single ‘Het Meisje van de Bakker’. Alof Aarssen, de vaste songwriter van Elias’ eerste single, is nu ook weer betrokken bij de productie en schreef de tekst. Elias: ‘Een eigen kerstplaat had ik nooit verwacht, maar dit is zo gaaf! Ik wens alle mensen al het geluk van de wereld en dat is waar dit lied over gaat. Alleen is maar alleen, dus staan vriendschap, hoop en verbinding centraal. Dit sluit ook aan op waar het kerstfeest volgens mij oorspronkelijk over gaat: liefde en een hoopvolle toekomst’, aldus Elias.

Kerstdonatie voor eenzame ouderen
Van Hees roept iedereen die geld kan missen op om een kerstdonatie te doen aan de Boudewijn Struijk Foundation, die verbonden is aan de Boodschappen Begeleidingsdienst (BBD). De BBD begeleidt ouderen/mindervaliden in Den Haag die weinig contacten hebben, slecht ter been zijn of zich onveilig voelen met als doel isolement tegen te gaan. Elias: “Niemand mag alleen zijn in deze kerstmaand! Daarom hoop ik dat mensen, die iets kunnen missen, wat willen doneren aan een goede organisatie als de Boodschappen Begeleidingsdienst. Zij werken met veel vrijwilligers en zijn zeer effectief tegen isolement onder ouderen. Je kunt een gift direct overmaken naar NL39RABO0300899076, deze organisatie doet al bijna 30 jaar goed werk!”.

Videoclip
In de videoclip, gemaakt door Jaap van Didden, wordt Elias ondersteund door leden van de rockband Cathouse en omringd door vrienden. Ook bekenden zoals illusionist Robin Matrix – eerder dit jaar halve finalist in tv-programma Holland’s Got Talent -, Jelle Meinesz, opiniemaker Paul van der Bas en politicus Andre Elissen maken hun opwachting in de clip. Het liedje is naast Youtube ook te beluisteren via de grote streamingsdiensten zoals Spotify, Apple Music, Deezer, HitsNL en Itunes.

Website www.eliasvanhees.nl
Socialmedia   
Info & Boekingen Jelle Meinesz / +31 6 54621306
Muziek & Tekst Tyler ‘Alof’ Aarssen
Productie Jeff Pronk, Bart Schatteleijn
Arrangement Alof Aarssen
Studio Rejellety Records
Mastering Jeff Pronk
Koor Ursula Roosa, Elias van Hees
Gitaar Chris de Zee
Bas Alof Aarssen
Drums Rob de Leeuw
Piano Rudi Sipma
Clip-productie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elias van Hees – Alweer een jaar voorbij” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This