Elias van Hees – Stel Dat

Artiest/Act Elias van Hees
Titel Stel Dat
Releasedatum 04-09-2020
Artikelnummer UD20029
Barcode 8719884055229
Label Rejellety Records
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Elias van Hees Stel Dat NLQN72000040 3:14

Zingende politicus Elias van Hees lanceert nazomerhit

De Haagse zanger en politicus Elias van Hees lanceert zijn derde single in ruim een jaar tijd. Met ‘Stel dat’, een feestplaat met motown-achtige invloeden hoopt hij op een nazomerhit. Het oud-raadslid en de huidige woordvoerder van de politieke partij Hart voor Den Haag/Groep de Mos kreeg wederom hulp van zijn collega Jelle Meinesz. Meinesz, een Hart voor Den Haag-raadslid, heeft een eigen muziekstudio waar Elias het nieuwe nummer heeft ingezongen. Tyler ‘Alof’ Aarssen sr., eerder verantwoordelijk voor ‘Het Meisje van de Bakker’, schreef wederom de tekst en muziek.

Een co-productie met Leico Music van Peter van Kesteren, verantwoordelijk voor de orkestband en eindproductie, heeft geleid tot het eindresultaat. Van Hees is in zijn nopjes: ‘Mensen snakken naar positiviteit in deze moeilijke periode. Daarom hebben we toch gekozen om ondanks de ellende een gezellige plaat met clip te maken. Mijn eerste single ‘Het meisje van de bakker’ is fantastisch opgepakt door de radiozenders, waaronder RadioNL. Hier ben ik enorm dankbaar voor en met deze release hoop ik dat succes minstens te evenaren en veel mensen blij te maken’.

Voor de RTV-promotie ging Elias opnieuw een samenwerking aan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. ‘Stel dat’ is te beluisteren op de streamingportals zoals Spotify, Apple Music, Deezer en Youtube. Jaap van Didden van JvD Recording maakte de vrolijke videoclip, waarin Elias met danseressen te zien is.

Website www.eliasvanhees.nl
Socialmedia   Twitter Logo
Info & Boekingen Jelle Meinesz / +31 6 54621306
Muziek & Tekst Tyler ‘Alof’ Aarssen
Productie Peter van Kesteren
Arrangement Tyler ‘Alof’ Aarssen
Studio Rejellety Records / Leico Music
Koor Louisa Verwoert
Gitaar Jeroen Daniels
Fotografie & Artwork Remco van Werkhoven
Clip-productie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV Promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Elias van Hees – Stel Dat” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This