Erik van Klinken – 30, 40, 50 jaar

Artikelnummer SR18006
Barcode 8719884010266
Releasedatum 31-05-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Erik van Klinken
Titel 30, 40, 50 jaar

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erik van klinken 30, 40, 50 jaar NLKE31800008 3:16

Erik van Klinken maakt er als 50 plusser nog steeds één groot feest van

Als je de nieuwe single ’30, 40, 50 jaar’ van Erik van Klinken beluistert kan het je niet ontgaan dat de accordeon een belangrijke rol heeft gekregen. Deze taak heeft Manfred Jongenelis op zich genomen en mede daardoor is het nummer heel erg vrolijk. Zoals gewoonlijk is Jeroen Dirksen verantwoordelijk voor het arrangement.

Erik is de 50 al gepasseerd. ‘Als je 30, 40 of 50 bent geweest wordt het leven één groot feest. Elk weekend sta ik meerdere keren op het podium en altijd is het feest. Ik mag dan lekker zingen en het publiek vermaken. Daar geniet ik van. Als ik aan vroeger denk en kijk hoe mijn vader erbij liep en leefde toen hij 50 was, dan is het tegenwoordig wel wat anders. De tijd is gewoon heel anders. Vroeger was je met 50 oud en tegenwoordig begint het leven dan pas’, aldus Erik.

In het lied wordt bezongen dat de jaren snel voorbij vliegen. ‘Ik ben geen 20 meer, en als ik in de spiegel kijk, dan denk ik telkens weer…alweer wat kilootjes erbij, maar ach, dat staat me goed. Als ik het zelf mag zeggen, ik heb me nog nooit zo goed gevoeld. Een pakkende tekst die voor de oudere jeugd heel herkenbaar is’, meent Erik.

De clip is opgenomen in ‘Het Café’ te Nieuw Amsterdam door Ger Oerlemans. ‘We hebben een oude Ford Mustang gehuurd en drie dames die altijd terzijde staan van Roy Donders hebben gefigureerd. Waar ik ook erg blij mee ben is dat de jongens van Mooi Wark een gastrol spelen. Als ik dan het café uitloop, stelen de jongens mijn auto’, verklapt van Klinken. De single verschijnt op 31 mei 2018 op het label van Storm Records.

Website: Erikvanklinken.nl
Meer info: Facebook Instagram
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: HubscH Management / Hubertus Schenau / Hubschmedia.nl

Muziek & Tekst: F. Puchleitner, H. Bauerhofner, arr. D. Wagner
Publishing: BMG/TalpaMusic
Productie & Arrangementen: Jeroen Dirksen, Bram Koning
Studio: Studio Music Experience
Mastering: Q-Point
Accordeon: Manfred Jongenelis
Koor: Marjolein Schepers
Clip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl
Fotografie: Fotopottjewijd.com
Artwork: Maatreclame.nl

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This