Erwin Fillee & Willeke D’estell – ’t Is Oké

Artiest(en) Erwin Fillee & Willeke D’estell
Titel ’t Is Oké
Releasedatum 26-02-2019
Artikelnummer UD20002
Barcode 8719884045534
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / levenslied
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Erwin Fillee & Willeke D’estell ’t Is Oké NLQN72000001 2:36

Showbizzstel Erwin Fillee & Willeke D’estell met vrolijke remake van songfestival hit

Erwin Fillee en zijn vrouw Willeke D’estell hebben na jaren weer eens een duet opgenomen. De keuze viel op het songfestivalliedje ’t Is Oké dat in 1978 meedeed voor Nederland bij het Eurovisie Songfestival door de groep Harmony.

‘We hebben dit altijd een fijn liedje gevonden, hebben het opgenomen en opnieuw laten arrangeren door Harald Queens uit Tilburg en je wordt er super vrolijk van’, aldus Erwin en Willeke.

Willeke nam de afgelopen jaren enkele duetten met Ronnie Tober op en vond het geweldig om nu weer eens met haar echtgenoot een oud songfestivallied op te nemen. Te meer ook omdat ze dit jaar 15 jaar getrouwd zijn (7 mei), maar zijn al jaren een showbizzstel. Samen hebben ze een dochter Maxime (22). Willeke won in april 1989 de allereerste grote TV talentenjacht Veronica’s Sterrenjacht met Erik de Zwart als presentator. Daarna kwam ze in vele radio- en tv-uitzendingen en was ze bijna dagelijks te zien in het land met optredens.

Erwin is al 38 jaar bezig als zanger, entertainer, presentator, producer, scout en is in een ver verleden ook nog eens plugger geweest bij het regionale platenlabel Reel Records. Erwin maakte de laatste jaren vele singles waaronder ‘Elke dag kan de laatste zijn’, ‘Mooi Hoorn aan Het IJsselmeer’, ‘Waar blijft die ouderwetse winter’, ‘Nachten van Parijs’, ‘Pootje Baaien’, ‘Ben jij alleen vannacht’ enz. Dit jaar zit hij alweer 38 jaar in de showbizz en treedt nog dagelijks op voor ‘de jeugd van vroeger’.

Website www.fillee.nl
Info & boekingen Kick van de Vooren – 023 5337241 / 023 5333457
Socialmedia   Twitter Logo
Productie / arrangement Erwin Fillet / Harald Queens
Studio HQ Studio Tilburg
Artwork Humphrey R. Ottenhof / Hottart
Clipproductie Erwin Fillet / Kick van de Vooren

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This