Feestartiest Irvine – Waar zijn die handjes?

Artikelnummer PP18001
Barcode 8700001925648
Releasedatum 17-01-2018
Label +31 Records
Artiest(en) Feestartiest Irvine
Titel Waar zijn die handjes?

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Feestartiest Irvine Waar zijn die handjes? NLM9A1800001 3:17

Feestartiest Invine laat jong en oud dansen op ‘Waar zijn die handjes’

Partyknaller 2.0!

Waar zijn die handjes?! Feestartiest Irvine heeft de nieuwe feestknaller te pakken! Met zijn nieuwe nummer ‘Waar zijn die handjes’ heeft hij een absolute hit te pakken en krijgt hij iedereen aan het dansen, van jong tot oud, dik en dun, blank en donker, jongens en meisjes, man en vrouw, arbeider en directeur!

Feestzanger Irvine kreeg het idee van z’n nieuwe single ‘Waar zijn die handjes’ aangereikt door DJ Galaga. “Hij had een carnaval/ après-ski liedje op de plank liggen dat echt iets voor mij was. Vervolgens heb ik dat voorgelegd aan het team waarmee ik werk. Na twee regels keken we elkaar aan en stonden de neuzen dezelfde kant op. Terplekke hebben we er alles omheen bedacht. Van het arrangement tot de videoclip en ‘Waar zijn die handjes’ was geboren.”

Het liedje herbergt een tekst waarbij je een dansje kunt doen in de trant van Macarena. ‘Wij zijn ervan overtuigt dat het heel makkelijk op te pakken is en dat men het ook gaat meedoen in het land. De melodielijn heeft echter niets met Macarena te maken. Het is een compleet ander lied. Omdat het refrein vaak terugkomt is het een fluitje van een cent om mee te dansen. Ik heb het liedje ondertussen aan verschillende leeftijdscategorieën laten horen en gaf ze de opdracht om te doen wat de tekst aangaf. Dan blijkt het heel snel te gaan. Zelfs de ‘oudere jeugd’ heeft er absoluut geen problemen mee’, glundert Irvine.”

Omdat Irvine zijn handelsmerk, het glimmende goudkleurige- en een zilveren jasje, niet mag ontbreken heeft hij besloten om deze ook terug te laten komen in de clip. “Het begint op een vliegveld. Vanuit daar ga ik enkele thema’s bezoeken met het vliegtuig, waaronder après-ski, carnaval, het oktoberfest en Ibiza. Aan het eind van de clip ben ik zo afgepeigerd van alle bezoekjes aan de steden dat ik als piloot in de armen van 2 stewardessen val”, aldus Irvine.

Achtergrond informatie

Overdag is hij de koning van de schoonmaak, met zijn wondermiddelen zorgt hij ervoor dat ieder bedrijf en/of schoonmaker de ruimtes doen laten schijnen zoals het hoort. Maar ‘s avonds laat is hij de gangmaker in de plaatselijke dancing… En niet alleen de plaatselijke dancing!

Geen fotomodel, geen stem als een lijster, geen arrogantie en geen riders…

Maar wat is of heeft hij dan wel, om de partyknaller 2.0 te zijn? Een berg aan sympathie, een goed hart, energie voor 10, een feestnummer, kortom. Feestartiest Irvine!

Feestartiest Irvine, oftewel De Partyknaller 2.0, zorgt ervoor dat op elk feest het dak eraf zal gaan! Met zijn ongekende energie, zijn kenmerkende zilveren en gouden jasjes zet hij van begin tot eind de boel op stelten!

Tijdens zijn shows steekt hij o.a. Nederpop hits in een nieuw jasje en neemt hij de mensen mee terug in de tijd! Hierdoor spreken deze klassiekers ook de jongeren aan die vooraan staan te springen.

Meer info:  Feestartiestirvine.nl / +31 (0)6 11078010

Social Media: Facebook Instagram

Muziek & Tekst: Joop Bouwman, Adrianus W, Rene Verschueren, David Vervoort
Productie: DJ Galaga (Marco Leeuwis)
Studio: Crowd Studio
Clip Productie: Oerlemansmuziekproducties.nl

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Share This