Hans Steiger ft. Nomad – Meisjes 2.0 RMX

Artiest(en) Hans Steiger ft. Nomad
Titel Meisjes 2.0 RMX
Releasedatum 20-03-2019
Artikelnummer N.v.t.
Barcode N.v.t.
Label Nationale Artiesten Parade
Genre Nederlandstalig / Party
Shops Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Hans Steiger ft. Nomad Meisjes 2.0 RMX NLY5A1900001 3:15 J. Maes J. Maes

Hans Steiger geeft ’Meisjes’ een facelift m.m.v. Nomad van de GipsyMaffia

Bij The Boom! Music in Breda heeft Hans Steiger z’n nieuwe single ‘Meisjes 2.0’ opgenomen. Al ruim vijf jaar werkt hij met veel plezier samen met producer Frank Verkooyen. Volgens Hans levert hij kwaliteit van de bovenste plank. ‘Dat heeft hij bewezen met de productie van een groot aantal singles en het debuutalbum ‘Niemand zo lief’ dat vorig jaar verscheen’.

Hans kijkt vaak met plezier terug op de Nederlandstalige hits van een aantal decennia geleden en dan in het bijzonder als deze zijn vertolkt door artiesten uit zijn geboortestad Haarlem. Een voorbeeld hiervan is het nummer ‘Meisjes’ van Rob Zorn uit 1991. Dit heeft hem doen besluiten het nummer ‘Meisjes’ in een hedendaags jasje te steken.

‘Rob had er destijds een leuk hitje mee te pakken en misschien lukt dat ook met de ‘Meisjes 2.0’ versie. Ook ben ik blij met de samenwerking met Nomad van de GipsyMaffia. Zijn rap-aandeel geeft dit nummer zijn eigentijdse sound’, meent de 47 jarige zanger uit Haarlem. De clip levert volgens de entertainer ook hilarische beelden op. Samen met z’n vaste clipregisseur Karl Kaspers van Kaska Producties toog hij naar boksschool Gym Industries in Haarlem. Uiteraard verschijnen een aantal meisjes ten tonele die Hans een lesje leren. Hij wordt in de ring behoorlijk te grazen genomen.

Website www.hanssteiger.nl
Info & boekingen info@hanssteiger.nl / +31 (0)6 55152196
Socialmedia Facebook Instagram-logo Twitter-logo Youtube-logo
Productie Frank Verkooyen
Studio The Boom! Music
Backing vocals Dian Senders, Frank Verkooyen
Accordeon Daniël Metz
Clipproductie Karl Kaspers / Kaska Producties
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This