Hans van Katwijk – Ach we zijn allemaal op zoek …

Artikelnummer UD18586
Barcode 8719884000267
Releasedatum 24-01-2018
Label UltimateDisk
Artiest(en) Hans van Katwijk
Titel Ach we zijn allemaal op zoek….

 

Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Hans van Katwijk Ach we zijn allemaal op zoek…. NLV5H1700001 2:58

Hans van Katwijk lanceert nieuwe single ‘Ach we zijn allemaal op zoek…’

Zanger Hans van Katwijk begint pas met zingen op 20 jarige leeftijd als hij door een bevriende zangeres wordt overgehaald om samen een liedje te zingen. Door de positieve reacties van het publiek besluit hij mee te doen aan diverse talentenjachten en weet hiermee verschillende grote prijzen te winnen. Hij doet zelfs succesvol mee aan de toenmalige Soundmixshow van Hennie Huisman!

Hans ontwikkelt zich al snel als allround zanger en weet met name zijn hart en ziel te leggen in het repertoire van de jaren ‘60 en ’70. Hij zingt covers van de grote namen van toen zoals die van Paul Anka, The Everly Brothers, Ricky Nelson, Cliff Richard, Elvis en vele anderen. Ook tot op de dag van vandaag maken de songs uit die periode nog altijd een belangrijk deel uit van zijn repertoire.

Zijn muzikale carrière raakt al snel in een stroomversnelling en zijn optredens door heel het land worden enorm gewaardeerd. Hans heeft zelfs jarenlang in landen als België, Spanje en Duitsland mogen werken. Inmiddels verzorgt Hans al meer dan 30 jaar honderden optredens, samen met zijn vriend en vaste geluidsman Ed.

Door de jaren heen is er regelmatig op verzoek van zijn fans en overig publiek op aangedrongen om zijn repertoire uit te breiden naar een meer allround genre en met succes. Hedendaagse Engelse en Nederlandse hits passeren de revue tijdens zijn succesvolle optredens.

Ondanks vele beloftes en aanbiedingen van diverse personen en bureaus is het er nooit van gekomen om een eigen single uit te brengen. Vandaar dat Hans besluit om zelf het heft in handen te nemen en gaat een samenwerking aan met diverse componisten, tekstschrijvers en producers.

Zijn eerste single, speciaal gemaakt voor zijn fans, is Engelstalig genaamd ‘The Only One’, maar verder nooit uitgebracht. Zijn tweede single is Nederlandstalig en opgedragen aan zijn kleinzoon Ravi met de titel ‘Kom eens bij mij lieve schat’. De nieuwe Nederlandstalige single ‘Ach we zijn allemaal op zoek….’ is een super vrolijke productie met als thema dat iedereen in het leven wel op zoek is naar geluk.

Ondanks zijn leeftijd (wat hem niet is aan te zien), is Hans van Katwijk voorlopig nog niet van het podium te slaan. Hij gaat er nog steevast tegenaan en is van plan om de komende periode nog meer singles en videoclips uit te brengen. Dus voor een super avond met muziek naar ieders hart, kun je bijna niet om Hans van Katwijk heen!

Info & boekingen: hansvkatwijk@live.nl / +31 6 44306585
Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek & Tekst: P. de Vormer
Productie & arrangement: Peter van Leerdam / Highwaves.nl
Vocal recording studio: JvDRecording.nl
Videoclip Productie: Jaap van Didden / Jvdvideo.nl
Genre: Nederlandstalig / Party

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork-ontwikkeling of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This