Henna Grünholz – Kleine Nöella

Artiest(en) Henna Grünholz
Titel Kleine Nöella
Releasedatum 29-08-2019
Artikelnummer 113852198
Barcode 8719884034606
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Henna Grünholz Kleine Nöella NLNJ11800038 3:12 J. Arens

Henna Grünholz met Gipsy remake van oude Johnny Jordaan hit

De Haagse volkszanger Henna Grünholz is geboren op 14 februari 1953 en zit reeds vanaf zijn 14e levensjaar in de muziekbusiness. Aanvankelijk zingt hij in een band met familieleden, maar besluit al snel om solo verder te gaan. Henna zingt voornamelijk Nederlandstalig en heeft in zijn artiestenloopbaan al vele cd’s uitgebracht.

In 95/96 brengt hij zijn debuut album ‘Mijn grootste vriend’ uit met met o.a. het nummer ‘Ode aan het schilderswijk’. Hierna volgen de singles ‘Voor ieder een’, ‘Hoe moet ik verder’, ‘Party time’, ‘Mijn kleine meid’, het zelf gecomponeerde ‘Mama’ en ‘Eenmaal komen er tranen’ die voorzien is van echte Gipsy sound.

Nadat hij in februari van dit jaar een remake uitbracht van de Bolle Jan hit ‘Bloemen Beppie’, verrast hij ons met een heerlijke Gipsy versie van de oude Johnny Jordaan hit ‘Kleine Nöella’.

Voor deze single is Henna opnieuw een samenwerking aangegaan met zijn vriend en producer Peter van Kesteren, die ondertussen zijn befaamde La Haye Sound Studio en zijn label TipTopNL heeft omgedoopt tot Leico Music.

‘De vioolpartijen zijn weer ingespeeld door leden van mijn eigen familie, de videoclip is verzorgd door Jaap van Didden van JvDRecording en de promotie door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk’, aldus Henna.

Henna Grünholz is super blij met zijn nieuwe, vrolijke / uptempo single + videoclip en wenst iedereen veel kijk- en luisterplezier.

Info & boekingen henna14@casema.nl / 06 21670881
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie & arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording.nl

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Henna Grünholz – Kleine Nöella” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This