Høksons – Roeg Wicht

Artiest(en) Høksons
Titel Roeg wicht
Releasedatum 13-03-2020
Artikelnummer UD20010
Barcode N.v.t.
Label Høksons
Genre Nederlandstalig / Rock & Roll
Shops Apple Music
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Høksons Roeg Wicht NLQQ41900003 3:39

Heet weekend voor Høksons met nieuwe single en afsluiting tour

Het wordt een heet weekendje voor de Høksons. Komende vrijdag 13 maart presenteren de Veenkoloniale rockers hun nieuwe single ‘Roeg Wicht‘ en een dag later, op zaterdagavond 14 maart, is Knapp’n in Kneipe Tour voor de allerlaatste keer te beleven in Veelerveen.

De Høksons zijn helemaal klaar voor de laatste show van hun tour (eigen foto).

Hoksons

De gloednieuwe single is een pakkende rockplaat met een verhaal. Het Roeg Wicht is domineesdochter, ‘geboren in t geleuf’ maar ‘doopt in smerig wotter’. “Het is een herkenbaar verhaal van de losgeslagen dochter van degelijke ouders en haar veel te ruige vriendje ‘op zien brommer’, die in het (schoon-) ouderlijk huis niet bepaald met open armen wordt ontvangen”, licht Høksons-frontman Gert Huls toe.

De single is uiteraard gratis beschikbaar voor radiostations, wie de plaat wil ontvangen kan een mail sturen naar info@hoksons.nl. Ook is de plaat te beluisteren via alle bekende streamingdiensten. De single is ook te vinden op het album As n Malle, die zowel op CD als vinyl verkrijgbaar is op www.hoksons.nl.

Knapp’n in Kneipe Tour
Daags na het verschijnen van de single sluit Høksons de Knapp’n in Kneipe Tour af. Nog één keer gaan alle remmen los, nog één keer gaat het dak eraf en nog één keer gaat het plankgas in Ons Noaberhoes in Veelerveen. De aller-, aller-, allerlaatste Knapp’n in Kneipe show begint om 21.00 uur.

Voorverkoop
Kaarten voor het afsluitende concert van de Knapp’n in Kneipe Tour kosten ruim 7 euro in de voorverkoop – of in combinatie met de CD As n Malle 10,56 euro – en zijn verkrijgbaar via www.onsnoabershoes.com.

Website www.hoksons.nl
Info & boekingen Gert Huls / 06 52091264 / info@hoksons.nl
Socialmedia   Twitter-logo 
Muziek & Tekst Frank Nieland, Gert Huls, Dirk De Jong, Jochem Scholte
Productie / arrangement Frans Vollink
Studio Het Atelier / Weiteveen
Mastering Peter Brussee / Q-Point
Zang & Bas Frank Nieland
Zang & Slaggitaar Gert Huls
Solo gitaar Dirk de Jong
Drums Jochem Scholte
Videoclip N.v.t. (dit betreft een Lyricsvideo)
RTV Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This