Hugo Franks – Ouwe Gabber

Artiest(en) Hugo Franks
Titel Ouwe Gabber
Releasedatum 03-04-2019
Artikelnummer UD19013
Barcode 8719884026571
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Pop / Latin / Zomer
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Hugo Franks Ouwe Gabber NLQN71900059 2:56 Arcusa, De La Calva J. Iglesias

Hugo Franks blaast met ‘Ouwe Gabber’ Iglesias klassieker nieuw leven in

Met trots presenteert de Rotterdamse zanger / entertainer Hugo Franks zijn nieuwe single getiteld  ‘Ouwe Gabber’. In 1986 is het nummer uitgebracht door Han Wellerdieck die eveneens de tekst schreef op de muziek van deze tijdloze Julio Iglesias klassieker.

Hugo Franks is ruim 30 jaar actief als muzikant / entertainer, waarvan de afgelopen 10 jaar als fulltime professional. Inmiddels heeft hij een goed gevulde agenda met optredens in binnen- en buitenland waaronder Duitsland, Spanje, Curaçao en Bonaire. Hugo Franks heeft door aanpakken en ondernemen zijn droom en passie waar kunnen maken en heeft zoals hij zelf zegt ‘de mooiste job ter wereld’ met optredens op cruiseschepen, vakantie resorts, casino’s en hotels in het hogere segment.

Voor zijn repertoire is hij altijd opzoek naar de ‘pareltjes’ uit de muziek. Songs die iedereen herkend maar die niet dagelijks te horen zijn. Zo stond ‘Ouwe Gabber’ al een tijdje op zijn verlanglijstje. In zijn eigen studio maakte hij een nieuw arrangement en liet dit horen aan Han Wellerdieck, die in1986 een enorme hit scoorde met dit nummer. Diezelfde dag nog belde een meer dan enthousiaste Han Wellerdieck Hugo op: “Ik zou het een eer vinden als jij dit nummer opnieuw uit zou brengen. Je hebt mijn volledige medewerking en support”.

De single is op 4 maart digitaal gereleased en lijkt binnen een dag al onderweg te zijn om een hit te worden, net als in 1986! Radio stations in Nederland pakken de single direct op en ook aan de Spaanse Costa’s is ‘Ouwe Gabber’ op de Nederlandstalige stations met grote regelmaat te horen.

Website www.hugofranks.nl
Management & boekingen Show en Zo / www.showenzo.nl / 010 4350865
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Arthur van Schendel / Hugo van Ringelenstijn
Studio ADS Studio
Clip-productie  JvDRecording.nl / Jaap van Didden

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This