Jamie Young – Weet jij dan niet

Artiest(en) Jamie Young
Titel Weet jij dan niet
Promodatum 08-01-2020
Artikelnummer UD20001
Barcode 8719884042199
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Levenslied / Smartlap / Party
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jamie Young Weet jij dan niet NLR9B2000001 3:22

Jamie Young lanceert met ‘Weet jij dan niet’ indrukwekkende debuutsingle

De 21-jarige in Zoetermeer geboren en getogen zanger Jamie Young werkt in het dagelijkse leven met veel plezier als luchthavenbeveiliger op Schiphol.

Hij is nu ongeveer 3 jaar actief bezig met zingen en verzorgde reeds diverse optredens samen met zijn vader Ricky Daniels. Als kleine jongen ging Jamie altijd mee en zong hij ook een liedje met hem.

Jamie zingt zowel Nederlandstalige- als Engelstaligemuziek. Van up-tempo tot ballads en hij heeft een breed repertoire. ‘Ik heb het met zingen heel erg naar mijn zin en het is zeker iets waar mijn hart ligt en waar ik mijn gevoel in kwijt kan’, aldus Jamie. Zijn grote voorbeelden zijn dan ook grootheden uit het vak zoals Marco Borsato, René Froger, Tino Martin en natuurlijk niet te vergeten, zijn vader.

Voor zijn debuutsingle ‘Weet jij dan niet’ ging Jamie een samenwerking aan met producer/componist Marco Luesink en in de Evolution-Studio ontstond deze prachtige ballad waarvan Heidi Peters de tekst schreef.

‘Ik ben super trots op deze productie en vind het altijd wel mooi als iemand om een ander geeft en van iemand houdt terwijl de ander zich dat niet altijd realiseert, vandaar de titel ‘Weet jij dan niet’.

Jaap van Didden van JvDRecording is verantwoordelijk voor de videoclip en de single komt op 8 januari uit op het label UltimateDisk.

Info & boekingen Jamie Young / 06 24969607 / jamieyoung53@hotmail.com
Socialmedia   
Muziek / Tekst Marco Luesink / Heidi Peters
Productie & arrangement Marco Luesink
Studio Studio-Evolution
Koor Femke Hengeveld
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jamie Young – Weet jij dan niet” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This