Jeremy Hazeleger – Ritme van het leven

Artikelnummer SR18014
Barcode 8719884014516
Releasedatum 22-08-2018
Label Storm Records
Artiest(en) Jeremy Hazeleger
Titel Ritme van het leven

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Jeremy Hazeleger Ritme van het leven NLCW61800015 2:44

Jeremy Hazeleger presenteert vol trots z’n debuutsingle ‘Ritme van het leven’

Jeremy Hazeleger zou je kunnen kennen als deelnemer van ‘The Voice of Holland’ in 2017 of als kandidaat van ‘Topper Gezocht’ waar hij het tot de halve finale schopte. Daarnaast heeft de zanger uit Houten een bijdrage geleverd aan de theatershow van Karin Bloemen. Na deze ervaringen vond hij het de hoogste tijd de studio in te duiken om iets voor zichzelf te laten produceren. Vol trots presenteert hij nu z’n debuutsingle ‘Ritme van het leven’.

De productie van deze swingende single kwam tot stand i.s.m. Harold en Louisa Verwoert. ‘Deze vrienden uit het vak had ik gevraagd of ze iets voor mij konden betekenen. We hebben veel gepraat en diverse ideeën uitgewisseld. Ik wilde een leuk en positief nummer dat verjongend moest zijn wat nog niet eerder was uitgebracht. Uiteindelijk kwam ‘Ritme van het leven’ tot stand’, vertelt Jeremy.

Jeremy vervolgt: ‘Je kunt wel weer zingen over dat iemand je heeft verlaten of dat je verliefd bent op diegene. Allemaal leuk, maar ik zocht naar iets wat mij meer aansprak. Dat was het thema genieten. Je moet genieten van het leven. Voordat je het weet is het voorbij…..geniet zolang het mag. Die zin moest erin. Ik moet zeggen dat ik ontzettend blij ben met het resultaat. Ik ben supertrots op Harold die de tekst heeft geschreven en het arrangement heeft gemaakt. Met z’n drieën hebben we uiteindelijk het complete product opgenomen in z’n studio te Ede’.

De clip is opgenomen door Jeffrey Tanis en Danny Nicolay van JT-Media. ‘Tussen de buien door is er gefilmd. Het oogt vrolijk en zomers. Al met al ben ik zeer tevreden over het eindresultaat, glundert Jeremy’. Ook Bert Schenau van Storm Records is erg onder de indruk van de productie. De single is vanaf 22 augustus 2018 verkrijgbaar.

Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: HubscH Management / Hubertus Schenau / Hubschmedia.nl

Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek & Tekst: H.T. Verwoert
Productie: H.T. Verwoert
Studio: Backstage Studio
Koor: Louisa Verwoert, Jeremy Hazeleger
Fotografie & Artwork: Jeremy Hazeleger
Clip Productie: JT-Media (Jeffrey Tanis & Danny Nicolay)

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This