Johan Kettenburg – Alles is over

Artiest(en)Johan Kettenburg
TitelAlles is over
Releasedatum13-03-2019
ArtikelnummerUD19006
Barcode8719884024775
LabelUltimateDisk
GenreNederlandstalig / Levenslied / Smartlap
ShopsApple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijdMuziekTekst
01Johan KettenburgAlles is overNLS8A19000013:42A.L. KoningA.L. Koning

Volkszanger Johan Kettenburg lanceert heerlijke onvervalste smartlap ‘Alles is over’

De in Hilversum geboren en getogen volkszanger en ultieme vertolker van het levenslied Johan Kettenburg, lanceert zijn nieuwste single ‘Alles is over’!

Voor de productie van deze heerlijke onvervalste smartlap is Johan een samenwerking aangegaan met producer Jeroen Dirksen en componist Bram Koning. Die samen reeds verantwoordelijk waren voor hits van André Hazes en Gerard Joling.

De single + clip ‘Alles is over’ gaat over het verlies van zijn grote liefde die kiest voor iemand met geld. Uiteindelijk is Johan dus veel beter af en geniet weer van het leven.

Een hoogtepunt voor hem was om in het Gelredome voor 20.000 mensen te mogen optreden. In 2013 doet Johan Kettenburg zelfs mee aan het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ waar hij het dankzij een wildcard van
André & Roxeanne Hazes tot de finale wist te schoppen.

In zijn ruim 20-jarige muzikale carriere heeft hij vele succesvolle singles uitgebracht zoals: ‘Jij laat mij zien wat liefde is’, ‘Al jouw woorden zijn teveel’, ‘Als jij maar bij mij bent’, ‘Wacht nog heel even’, ‘Mijn Zoon’ en ‘Waar is het feestje’. Voor de single ‘Mij krijg je niet stuk’ ontvangt hij in 2015 zelfs de ‘Sena Demopanel Award’ tijdens de Buma-NL dag in Den Bosch.

Johan is een graag geziene zanger en zet in menige kroeg en op diverse grote podia de boel op stelten met zijn muziek. Hij is hierdoor met name een bekend gezicht geworden in niet alleen ons eigen land, maar ook in Westendorf, Spanje en zelfs Turkije.

Passie voor muziek en de durf om te dromen, daar staat Johan voor. Hij zou wel elke minuut van de dag op het podium willen staan.

Websitewww.johankettenburg.com
Info & boekingenzanger-johankettenburg@hotmail.com / 06 30411393
SocialmediaFacebook Instagram-logo Twitter-logo Youtube-logo
ProductieJeroen Dirksen
StudioMusic Experience Studio
MasteringPromastering.nl
ClipproductieJT-Media

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Johan Kettenburg – Alles is over” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This