John Dame – Foto van vroeger

Artiest(en) John Dame
Titel Foto van vroeger
Promodatum 16-03-2020
Artikelnummer 1113971056
Barcode 8719884046012
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Pop / Ballad / Levenslied
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John Dame Foto van vroeger NLNJ12000002 5:01

John Dame brengt ode aan Rob de Nijs met het indrukwekkende ‘Foto van Vroeger’

Iedereen heeft wel zo’n liedje die hij zich herinnert uit zijn of haar jeugd. Voor John Dame is dat deze song.

Naast het feit dat hij bewonderaar is van Rob de Nijs en zijn lange carrière, kan hij zich ook verenigen met de tekst uit dit lied. ‘Zie dit als een ode aan Rob de Nijs’.

‘Het prachtige, uit 1980 vertolkte ‘Foto van Vroeger’ heeft inhoud voor mij. Hoe mooi is het om soms even terug te denken aan vroeger. In de verhardende samenleving waarin iedereen zijn of haar weg maar moet zien te vinden, denkt iedereen wel eens terug aan die zorgeloze tijd. Dromen die je als kind hebt, simpele dingen in het leven, waarvan je pas later beseft hoe waardevol ze zijn geweest. Het heeft je gevormd tot wie je bent’.

‘Wij hebben met ons team een nieuw arrangement gemaakt met live pianospel en o.a. een elektrische gitaar erin. Dit geeft het liedje de sound van nu mee’, aldus John Dame.

John Dame overweegt ook om zich aan te sluiten bij de stichting: ‘Ik weet dat jij het weet’. Een fantastisch initiatief, wat meer aandacht zou mogen krijgen. John zou in 2020 graag optredens willen verzorgen voor deze stichting die als doel heeft (muzikale) genietmomenten te verzorgen voor ouderen met dementie en het realiseren van verbindingen tussen zorglocaties en artiesten. De gemaakte clip en deze productie is ook een visitekaartje dat via de stichting kan worden verspreid onder de doelgroep.

John Dame: ‘Met heel veel liefde en plezier hebben Peter la Haye van Leico Music en ik aan deze song gewerkt. Ron Schmid van Visuals Media is verantwoordelijk voor de clipproductie en Maurice Edelenbosch van UltimateDisk voor de RTV promotie. Wij hopen dat jullie er met veel plezier naar luisteren en dat dit lied bij jullie dezelfde herinneringen op roept als bij de makers’.

Website www.johndame.nl
Info & boekingen John Dame / 06 53559321 / info@johndame.nl
Socialmedia   Twitter-logo 
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Muziek & Tekst Udo Jürgens, Irma Holder, Joost Nuissl
Clipproductie Ron Schmid / VisualsMedia
Promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “John Dame – Foto van vroeger” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This