John Medley – Oh Oh Oranje

Artiest(en) John Medley
Titel Oh Oh Oranje
Promodatum 05-01-2020
Artikelnummer 113969782
Barcode 8719884045824
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Voetbal
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 John Medley Oh Oh Oranje NLNJ12000001 2:52

Vereniging Oranjefans en volkszanger John Medley met hét EK lied van 2020

Vereniging Oranjefans en volkszanger John Medley brengen hét EK lied van 2020 uit met de titel ‘Oh Oh Oranje’ en lanceren wij ook voor John Medley zijn eigen kledinglijn

De Vereniging Oranjefans ziet enorm uit naar het komende EK voetbal en de oranjebus staat klaar om het Nederlands Elftal door heel Europa naar alle wedstrijden te volgen. De oranjefans reizen van stadion naar stadion gevolgd door het oranjelegioen. Soms leidt een spontaan idee tot iets moois: volkszanger John Medley kwam in contact met leden van de vereniging, en samen is het idee ontstaan om een EK lied te maken dat voor de nodige feeststemming moet gaan zorgen.

Het EK lied : Oh Oh Oranje
De titel van het EK 2020 lied is ‘Oh Oh Oranje’. ‘Het is een geweldige meezinger en zal gegarandeerd dé knaller van het komende EK zijn, want zodra je het hebt gehoord gaat niet meer uit je hoofd. De tekst is geschreven door Etienne Bakker en Ed de Vries, productie is gedaan door Peter van Kesteren van Leico Music’ en de promotie wordt verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk’, aldus John Medley.

De opname van de videoclip van het nieuwe Oranjelied zal plaatsvinden op 29 maart voor aanvang van de wedstrijd Nederland – Spanje op dé enige echte Oranje bus. Het nummer is nu al te beluisteren op het Spotify kanaal van John Medley en op ohohoranje.nl.

Kleding
Op de kleding van dit EK komt op alle items het woord LEGIOEN en de letters MMXX te staan, de romeinse cijfers voor 2020. Medley: ‘Dit wordt dus een collectors item, want volgend jaar komt natuurlijk de editie MMXXI’.

Over Vereniging Oranjefans
Vereniging Oranjefans.nl – De Bus, zoals de vereniging officieel heet, is opgericht in 2003 door een groep oranjefans met als enige doelstellingen: het rijdend houden van de oranjebus en gezamenlijk zoveel mogelijk wedstrijden van het Nederlands elftal bezoeken. Dat betekent dus ook alle wedstrijden van de Oranje Leeuwinnen! In de afgelopen jaren is de oranjebus een begrip geworden onder de oranjefans. Deze mooie oldtimer dubbeldekker bus leidt het oranjelegioen in een grote stoet naar het stadion, wat wereldwijd door de media wordt opgepakt en belicht.

Over John Medley
John Medley (Den Haag, 17 juni 1969) is een Nederlandse zanger en entertainer. Hij is op 20 jarige leeftijd begonnen met zingen en nu treedt hij met veel succes op door het gehele land. In de loop der jaren heeft John met diverse grote namen op het podium gestaan, zoals Tino Martin, Andre Hazes, Gerard Joling, Glennis Grace en Wolter Kroes. Inmiddels heeft hij 4 albums, 15 singles, 7 clubliederen en 2 radio jingles op zijn naam staan. Hij is zeker geen vreemde in het voetbal wereldje. Onlangs is hij zelfs 4 x naar Spanje gehaald om daar voor diverse Nederlandse clubs die op trainingskamp waren het entertainment te zorgen.

Info & boekingen John Medley / 06 54626368 / johnmedley@live.nl
Socialmedia   Twitter Logo 
Origineel Jacques Herb – De Toreador
Muziek & Tekst (Origineel) H.S. Sinius, J. v.Herb
NL-tekstbewerking Etiene Bakker, Ed de Vries
Productie & arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Clipproductie Volgt binnenkort!

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This