Johnny Valentino – Wat is het leven zonder liefde

Artikelnummer UD18584
Barcode 8700001925051
Releasedatum 14-02-2018
Label UltimateDisk
Artiest(en) Johnny Valentino
Titel Wat is het leven zonder liefde

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Johnny Valentino Wat is het leven zonder liefde NLMN31800001 3:00
02 Johnny Valentino Denk aan mij NLMN31800002 2:23

Johnny Valentino viert 35 jarig jubileum met 20e single!

Daar is tie dan weer…. Johnny Valentino met alweer single nummer 20! ‘Wat is het leven zonder liefde’ is weer een heerlijke, dansbare, swingende, positieve meezinger zoals we gewend zijn van Johnny, die prima aansluit bij zijn vorige singles. Een release op Valentijnsdag leek Johnny dan ook heel speciaal.

Na ‘Mamacita’, ‘Oh Carol’, ‘De Waka Waka’ en het zeer gevarieerde album ‘Het beste van…’ volgt nu dus ‘Wat is het leven zonder liefde’. Een vrolijke meezinger waar je op kan dansen, meezingen, springen en even je zorgen aan de kant kunt zetten. De compositie is ditmaal van Johnny zelf, de tekst van Hans Somers en de productie is weer in handen van Peter van Leerdam van de HighWaves studio.

Johnny Valentino zit dit jaar maar liefst 35 jaar in het vak, dus reden voor een feestje. Binnenkort komt er zelfs een heuse documentaire over Johnny…

Johnny kan niet wachten tot het voorjaar begint en gaat er met zijn positieve vibe weer keihard tegenaan. De meest positieve zanger van Nederland gaat ook voor deze single weer het land in om veel promotie te doen. Uiteraard zit er weer een mooie door JvDVideo geproduceerde clip bij die het predicaat ‘Rotterdam by Night’ zeker mag dragen. De single wordt weer uitgebracht door UltimateDisk en de plug en promotie worden verzorgd door Score Promotions.

Johnny Valentino, The Singer from Rotterdam, rasentertainer, Mister Las Vegas kun je echt voor elk feest boeken. Van feesttent tot seniorenshow, van presentatie van zijn Glamour Bingo of gewoon een avondje feest! Gekleed in zijn over de top kostuums weet hij bij elke gelegenheid de boel weer op zijn kop te krijgen. Johnny heeft een super repertoire om op elk Hollands feestje de mensen te laten genieten van zijn wervelende show. Alle hits waar u ooit op gedanst, gesjanst, gezongen, gesprongen, gehuild en gelachen heeft, komen voorbij.

Overal waar Valentino komt is het feest! Voor alle leeftijden, van Junior tot senior! Is het nu een bruiloft, bedrijfsfeest, bruine kroeg, feestzaal of voetbalkantine het maakt Johnny niet uit want de boel gaat op zijn kop. Wilt u niet dat het een megafeest wordt, dan heeft Johnny altijd zijn tranentrekkers repertoire nog, waar zelfs de grootse zuurpruim toch met een lach en een traan zit. Hij is werkelijk DE entertainer voor uw Party!

Info & boekingen: Johnnyvalentino.nl / +31 6 51188674
Socialmedia: Facebook Instagram Twitter

Muziek / Tekst 1: W. Preyll / H. Somers
Muziek / Tekst 2: R. Malo / A. van IJperen
Productie & arrangement: Peter van Leerdam / Highwaves.nl
Clipproductie: Jaap van Didden / Jvdvideo.nl
Artwork: Jan van der Kuijl / Oceanmultimedia.nl
Genre: Nederlandstalig / Party

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This