Jordy Carrero – Hey Meisje Hey

Artiest(en) Jordy Carrero
Titel Hey Meisje Hey
Releasedatum 10-04-2019
Artikelnummer 113794669
Barcode 8719884028131
Label TipTopNL
Genre Nederlandstalig / Party / Zomer
Shops Apple MusicZazell
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Jordy Carrero Hey Meisje Hey NLNJ11900001 2:54 P. v Kesteren C. Cohen

Jordy Carrero bezingt schijnbaar onbereikbare liefde in ‘Hey Meisje Hey’

De 23-jarige talentvolle zanger/entertainer Jordy Carrero uit Dordrecht brengt alweer zijn 6e single uit genaamd ‘Hey Meisje Hey’.

Peter La Haye is weer verantwoordelijk voor de compositie en productie van dit heerlijke, zomerse, uptempo nummer. De tekst komt van Chris Cohen en de opnamen vonden plaats bij La Haye Sound Producties.

‘Hey Meisje Hey’ gaat over een schijnbaar onbereikbare liefde, waarvoor Jordy alles doet om haar te veroveren. ‘Je hebt allemaal toch wel eens meegemaakt dat je iemand tegenkomt die je echt heel leuk vindt, maar dan niet beschikbaar is? Daar gaat het liedje een beetje over’, aldus Jordy.

Jordy Carrero is blij en trots op hoe zijn carrière tot nu toe verloopt en uiteraard op zijn fans die altijd achter hem staan en hem steunen in alles wat hij doet. Hij hoopt dan ook zijn fans net zo blij met de nieuwe single en bijbehorende videoclip zullen zijn als hijzelf.

De release wordt weer verzorgd door het label TipTopNL en de promotie door UltimateDisk.

Jordy Carrero is sinds 2016 professioneel bezig in de muziekwereld en gaat voor zijn 1e single meteen een samenwerking aan met Peter Koelewijn en speelt met de single ‘Beestjes’ meteen in op de Pokémon Go hype.

In 2017 volgt de succesvolle single ‘Hier Ver Vandaan’, die hem niet alleen in Nederland bekendheid brengt, maar ook over de grens zoals in Spanje, België en Duitsland. Hierna volgt het zomerse, uptempo ‘Amor da Minha vida‘ die het goed gedaan heeft op de diverse radiostations.

In 2018 krijgt Jordy een zoon en brengt het prachtige liefdevolle ‘Jij bent mijn zoon’ uit. Deze single beschrijft het gevoel van liefde zoals je die alleen voor je kind kunt voelen en de verwondering wat zo’n klein mensje met je doet’, aldus Jordy. Afgelopen januari verrast Jordy met het vrolijke, uptempo ‘Alles’, een lied dat gaat over liefde en vriendschap en de wens dat wat hem betreft de Wereld wel wat liefdevoller mag Boek-Artiest-Buttonworden.

Meer info Jordy Breevaart / 0644785213 / jordy-breevaart@live.nl
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Peter van Kesteren
Studio Lahayesoundproductions.nl
Mastering Promastering.nl
Publishing Ultimate Music Publishing
Clip Productie RTV Media Producties

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jordy Carrero – Hey Meisje Hey” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This