Jordy Carrero ft. Pete D. Moore – Stoer

Artiest(en) Jordy Carrero ft. Pete D. Moore
Titel Stoer
Releasedatum 04-09-2019
Artikelnummer 113852226
Barcode 8719884034637
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Pop / Party
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek Tekst
01 Jordy Carrero ft. Pete D. Moore Stoer NLNJ11900020 3:07 P. v Kesteren C. Cohen

Voorlopig zijn we nog lang niet af van Jordy Carrero

Als er één zanger is die bijna elke dag contact heeft met z’n producer dan is dat Jordy Carrero wel. Nadat hij in december 2018 Peter van Kesteren leerde kennen, staat muziek met stip op nummer 1. Dit jaar heeft Jordy al een drietal singles gelanceerd en nu is het moment daar om ‘Stoer’ aan te kondigen.

Jordy en Peter liggen muzikaal op 1 lijn. ‘We weten allebei wat we van elkaar kunnen en mogen verwachten. We gokken niet op één paard en gaan diverse muziekstijlen op single uitbrengen. M’n nieuwe single zie ik als een mix van Tino Martin’s ‘Zij weet het’ en ‘Duurt te lang’ van Davina Michelle. Ik ben onder de indruk van de kwaliteit die Peter heeft geleverd. Door hem kan ik inmiddels tijdens m’n boekingen allemaal eigen liedjes zingen. Ik ben echt superblij dat het zo is gelopen. Daarnaast kan ik heel goed opschieten met clipregisseur Robert Vegt van RTV Mediaproductie. De manier waarop hij me op het gemak stelt bij een clipopname is heel bijzonder’, glundert Jordy.

De 23 jarige in Dordrecht geboren en in Den Haag woonachtige zanger is ook blij met z’n hoofdsponsor S.C. Bemmel 5. Zij hebben een groot bedrag op tafel gelegd waarmee Jordy voorlopig even vooruit kan. Het is de bedoeling dat Jordy in mei 2020 trots z’n debuutalbum kan presenteren.

Meer info Jordy Breevaart / 06 44785213 / jordy-breevaart@live.nl
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie / arrangement Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Publishing Ultimate Music Publishing
Fotografie Franciss
Artwork Crewson Media Producties
Clip Productie RTV Media Productie / Robert Vegt
Projectmanagement UltimateDisk / Maurice Edelenbosch
RTV Promotie & Marketing HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This