Kees Bouwman – Haagse Politiek

Artikelnummer CA19001
Barcode N.v.t.
Releasedatum 11-02-2019
Label Case One
Artiest(en) Kees Bouwman
Titel Haagse Politiek

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Kees Bouwman Haagse Politiek NL1PA1900001 3:21

’Haagse Politiek’, eindelijk een herkenbaar lied!

Songwriter schrijft meezinger over de Politiek.
Met de Provinciale Statenverkiezingen op komst slaat de Haagse koorts onder politici weer toe. Het klimaatakkoord en het kinderpardon doen de coalitie zelfs wankelen… De strijd om de kiezer begint, tijd voor een toepasselijk lied! De single ‘Haagse Politiek’ van componist/tekstschrijver Kees Bouwman haakt hierop in. Een tijdloos lied over de politiek en politici in het algemeen. Wie zijn zij? Wat is hun drive? En, bovenal, wat vinden wij als volk van de Haagse Politiek?

Zanger ondergeschikt aan lied.
Kees Bouwman schrijft tot dusver voor andere artiesten, maar zingt dit keer zelf het lied omdat zijn stem en persoonlijkheid hier goed bij passen. Volgens hem is in dit lied de zanger ondergeschikt, waardoor hij zelf niet voorkomt in de bijbehorende videoclip. Hierin spelen onze politici de hoofdrol. Wij zien ze voorbij komen in toepasselijke politieke fragmenten uit de media. Ook zingen ze allemaal uit volle borst mee!

Downloaden/streamen ‘Haagse Politiek’.
Het nummer is niet op cd-single uitgebracht. Iedereen kan het nummer downloaden of beluisteren via ITunes, Spotify en alle andere bekende download- en streamingkanalen. De videoclip is onder andere op Youtube te vinden.

Over Kees.
Kees Bouwman (1956, Amsterdam) bracht zijn jeugd door in Hillegom en verhuisde later naar Soest. In zijn jonge jaren speelde hij als gitarist in diverse rockbands, ondermeer in het voorprogramma van Herman Brood. Zijn passie is het schrijven van muziek, eerst instrumentaal, later ook teksten en liedjes. Uitdagingen zijn voor hem vooral onderwerpen die nauwelijks bezongen zijn. Met gevolg onder meer deelname aan de landelijke wedstrijd voor een nieuw Amsterdams havenlied waar hij, met zanger Harry Slinger, met zijn lied in de finale belandde. Zijn laatste grote project was de nieuwe, nog uit te brengen, musical ‘Tussen hemel en aarde’, waarvoor hij het script en de liedjes heeft geschreven. Meer informatie is te vinden op de website: www.keesbouwman.nl. Hier kan ook de video van ‘Haagse Politiek’ bekeken en beluisterd worden.

Website: www.keesbouwman.nl

Info & boekingen: Kees Bouwman / 06 19143033 / contact@keesbouwman.nl

Socialmedia: Facebook Instagram Youtube-logo

Muziek & Tekst: Kees Bouwman
Productie & arrangement: Kees Bouwman
Genre: Nederlandstalig / Pop / Nederpop

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, mastering, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kees Bouwman – Haagse Politiek” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This