Kimberly – Never Ever, Nooit Meer

(1 klantbeoordeling)

Artiest(en) Kimberly
Titel Never Ever, Nooit Meer
Releasedatum 23-10-2019
Artikelnummer SR19019
Barcode 8719884037706
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek & tekst
01 Kimberly Never Ever, Nooit Meer NLKE31900003 3:25 Niels Lingbeek
02 Kimberly Never Ever, Nooit Meer (OB) NLKE31900004 3:25 Niels Lingbeek

Kimberly feest erop los met ‘Never Ever, Nooit meer’

Met ‘Never Ever, Nooit Meer’ presenteert Kimberly Hennipman dit jaar haar tweede single. Volgens de altijd spontane zangeres uit Opmeer is het een iets andere sound dan we van haar gewend zijn, maar het feestgehalte blijft ervan afspatten. De single is vanaf woensdag 23 oktober 2019 verkrijgbaar.

In tegenstelling tot haar vorige opnames die van A tot Z door Jeroen Dirksen werden geschreven en geproduceerd, staat nu de naam Niels Lingbeek als componist/tekstschrijver achter op het fleurige hoesje vermeldt.

‘Ik kwam Niels bij toeval tegen. Hij liet me een liedje horen waarvan ik dacht ‘dat is echt iets voor mij’. ‘De verhaallijn en de melodie spraken me erg aan. Het gaat over een man waar ik al jaren naar zocht. Opeens staat hij voor me en weet het zeker, dat is hem! Omdat ik een trouw hondje ben, nam ik de single wel op in de Music Experience Studio van Jeroen Dirksen te Zaandam. De videoclip is overigens opgenomen door Arjan Plat’, verklapt Kimberly.

De fans die Kimberly op Facebook volgen weten inmiddels dat ze vaak in het Sauerland vertoeft. Samen met haar man Frank heeft ze een huis op een berg gekocht in deze prachtige streek op nog geen vier uurtjes autorijden vanaf haar woonplaats in Noord-Holland. Al jaren wordt Kimberly geboekt bij Landhotel Zur Schmitte in het Duitse Schmallenberg.

‘Als we daar zijn maken we vaak een grote wandeling. Op een gegeven moment zagen we dat dit huis te koop stond. Frank en ik waren meteen enthousiast. Zo’n huis met zoveel ruimte eromheen vindt je niet snel in Nederland. We lopen zo vanuit het huis het bos in. We hebben de stoute schoenen maar aangetrokken en besloten de woning te kopen. Het bevat een onder- en een bovenverdieping die we op termijn eventueel verhuren’, glundert Kimberly.

De plannen voor 2020 liggen ook al klaar. Ze heeft inmiddels al een behoorlijk aantal singles uitgebracht. Deze worden op een verzamelalbum geplaats die waarschijnlijk op een feestelijke wijze gepresenteerd gaat worden.

Website www.kimberlyontour.nl
Info & boekingen Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia Facebook Instagram-logo Youtube-logo
Productie Jeroen Dirksen, Niels Lingbeek
Studio Music Experience
Clipproductie Purisa Mediavormgeving
Fotografie Peter Woods
Artwork Robert Gort
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

1 beoordeling voor Kimberly – Never Ever, Nooit Meer

  1. FH

    Wederom “super leuk” !

Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This