Koos Janssen – Ik ben gelukkig

Artiest/Act Koos Janssen
Titel Ik ben gelukkig
Releasedatum 06-04-2023
Artikelnummer LEICO23002
Barcode 8719884109045
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Pop / Party / Levenslied
Playlists Volgen binnenkort!
Shops  
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Koos Janssen Ik ben gelukkig NLNJ12300002 3:15

Zanger Koos Janssen wil iedereen laten weten IK BEN GELUKKIG

De Westlandse zanger Koos Janssen wil met de vrolijke nieuwe single IK BEN GELUKKIG iedereen laten weten dat het leven hem toelacht.

Ik hoorde het liedje I found my freedom van Mac & Katie Kissoon en kreeg het niet meer uit mijn hoofd. Het gevolg was dat ik er een eigen draai aan gaf en langzaam ontstond de tekst IK BEN GELUKKIG. Samen met mijn vrouw Ine hebben we de gehele tekst gemaakt. We keken elkaar aan en riepen, dit wordt een hit!

Koos Janssen ging hiervoor een samenwerking aan met de bekende producer Peter van Kesteren van Leico Music, die er een geweldige productie van heeft gemaakt. Vrijwel alle partijen zijn ingespeeld door sessiemuzikanten en de tweede stem van achtergrondzangeres Louisa Verwoert maakt het geheel compleet.

Koos wilde graag een videoclip in een vrolijke en gelukkige setting. Na wat brainstormen ontstond het idee om deze bij The City in ‘s-Gravenzande op te nemen. Na wat rondvragen in whatsapp groepen hadden we een gezellig clubje bij elkaar die wel wilden meewerken om er een leuke clip van te maken.

Onder regie van Jaap van Didden van JvDRecording is het een fantastische video geworden. Ik ben dan ook zeer tevreden met het eindresultaat en wens u veel luister, kijk en dansplezier. Wie weet ontmoeten we elkaar een keer bij een optreden van mij, aldus een enthousiaste Koos. De RTV-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk en de single is te streamen en te bekijken via alle bekende kanalen.

Website N.v.t.
Info & boekingen Koos Janssen / +31 6 12970248 / kdezanger@gmail.com
Socialmedia  
Origineel Mac & Katie Kissoon – Freedom
Muziek & Tekst Tony Ritchie, Del Spence
NL-tekstbewerking Koos en Ine Janssen
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Koor Louisa Verwoert
Gitaar & Bas Remco Schilder
Blazers Pieter Melisse
Fotografie & Artwork Jaap van Didden
Clipproductie Jaap van Didden / JvDRecording
RTV-Promotie & Release-uitvoering Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This