Lisette van der Ploeg – Laat het altijd Kerstmis zijn

Artiest(en) Lisette van der Ploeg
Titel Laat het altijd Kerstmis zijn
Releasedatum 18-11-2019
Artikelnummer UD19038
Barcode 8719884038628
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Kerst / Pop / Ballad
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Lisette van der Ploeg Laat het altijd Kerstmis zijn NLQN71900103 3:26

14-jarige Lisette van der Ploeg lanceert debuutsingle met bijzondere Kerstboodschap

Vandaag komt de ‘Debuut cd’ van de pas 14-jarige zangeres Lisette van der Ploeg uit. ‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ is een lied met een duidelijke en bijzonder mooie boodschap. Lisette zingt over de onzin van de oorlog en dat er tijdens Kerst altijd wapenstilstand is.

Haar vader Marcel heeft van dit prachtige lied de tekst geschreven en de muziek is gecomponeerd door Danny Ferdinandus. Iedereen is zeer onder indruk van haar mooie en zuivere stemgeluid, ook Rudo Slappendel van Unity.nu die verantwoordelijk is voor de professionele videoclip.

Hoe deze samenwerking tot stand is gekomen is ook heel bijzonder te noemen. Danny Ferdinandus, die in het verleden diverse successen behaalde met o.a. zangeres Dani Vermeulen en liedjes componeerde voor diverse bekende artiesten, was na zijn scheiding in een diepe put geraakt en heeft daar onlangs een boek over geschreven. Een leven vol diepte en hoogtepunten met de titel: ‘Beter dan ooit’. Danny traint bij Bodytecleiderdorp, waar Marcel eigenaar van is en vertelde hem over zijn leven en zijn muziek.

Diep geraakt door dit verhaal zei Marcel ‘Ik heb nog een mooie tekst liggen, met de boodschap waarom kunnen we niet altijd lief zijn voor elkaar en dan niet alleen met Kerst’! Danny was diep onder indruk van de tekst en schreef er prachtige muziek bij! Marcel zei: ‘Mijn dochter kan het lied wel mooi vertolken’ en zo is het balletje gaan rollen.

Toen Lisette het lied voor het eerst zong, moesten beiden mannen een traantje laten! ‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ is met de aankomende Kerst en de donkere dagen een licht in de duisternis! De 14-jarige Lisette zingt het lied met een Engelengeluid en ze heeft het hart op de goede plaats. Ze hoopt dan ook vurig dat er nooit meer oorlogen zullen zijn en dat zij met dit lied een klein steentje kan bijdragen om mensen te bemoedigen met haar boodschap.

Website N.v.t.
Info & boekingen Fam. Van der Ploeg / huizeploeg@icloud.com / 06 10907872
Socialmedia   
Muziek / Tekst Danny Ferdinandus / Marcel van der Ploeg
Publishing Danny Ferdinandus / Marcel van der Ploeg
Productie Danny Ferdinandus
Arrangement Richard Poot
Studio Pro Music Studio – Eemnes
Clipproductie Unity.Nu

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lisette van der Ploeg – Laat het altijd Kerstmis zijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This