Lisette van der Ploeg – Vlinders

Artiest/Act Lisette van der Ploeg
Titel Vlinders
Releasedatum 27-07-2020
Artikelnummer UD20025
Barcode N.v.t.
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Kids / Pop
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music Google Play

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Lisette van der Ploeg Vlinders NLS4L2000010 3:11

15-jarige Lisette van der Ploeg zingt over Vlinders in haar buik

‘Vlinders’ is de titel van de nieuwe cd-single van de 15-jarige talentvolle zangeres Lisette van der Ploeg uit Leiderdorp!

Afgelopen Kerst werd haar prachtige debuut-single ‘Laat het altijd Kerstmis zijn’ goed ontvangen en werd ze regelmatig gedraaid op diverse zenders waaronder TV-Oranje.

Ditmaal is er gekozen voor een catchy, hitgevoelige en dansbare opvolger, waarvan de melodie of je het wilt of niet in je hoofd blijft hangen! Dit zou zomaar de zomerplaat van het jaar 2020 kunnen worden. Haar mooie, heldere en zuivere stem blijft mooi overeind bij de krachtige, stuwende en vrolijke dancebeat.

Een leuk detail is, dat de internationaal bekende percussionist Daniel Bloem Berretty van o.a. Massada, zijn medewerking aan deze productie heeft verleend. Dankzij zijn krachtige, dynamische en ritmische begeleiding, swingt deze vrolijke plaat de pan uit.

De muziek is gemaakt door de veelzijdige componist Danny Ferdinandus, die al eerder diverse successen behaalde met o.a. Dani Vermeulen. De single ‘Samen’ werd door TV Oranje zelf gebombardeerd tot ‘Oranje Kroon’. Lisette’s vader Marcel van der Ploeg is verantwoordelijk voor de pakkende tekst en aangezien deze over vlinders in je buik gaat, is er een professionele clip gemaakt in de Vlindertuin te Leidschendam.

Ondertussen is Lisette alweer druk bezig in de studio met nieuw materiaal en dus kunnen we in de toekomst nog veel meer gaan verwachten van deze jonge, sympathieke en talentvolle zangeres.

Info & boekingen Marcel van der Ploeg / +31 (0)6 10907872 / huizeploeg@icloud.com
Socialmedia  
Muziek & Tekst Danny Ferdinandus, Marcel van der Ploeg
Productie / Arrangement Marc de Jong / Danny Ferdinandus
Studio Smashgate Productions, Bussum
Percussie Daniël Bloem Berretty (Massada)
Fotografie Kyra Hogendoorn
Clipproductie Rudolph Slappendel / Unity.nu
Marketing & Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lisette van der Ploeg – Vlinders” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This