Loeksband – Je stem in de wind

Artiest(en) Loeksband
Titel Je stem in de wind
Releasedatum 15-11-2019
Artikelnummer UD19039
Barcode 19460194688
Label Loek Duinmeyer
Genre Nederlandstalig / Pop / Rock / Ballad
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Loeksband Je stem in de wind NLXM91900001 3:52

Loek Duinmeyer zingt gevoelig lied over afscheid in euthanasie

Singer Songwriter Loek uit Heerhugowaard Noord Holland brengt een gevoelig lied uit over afscheid in euthanasie met ‘Je Stem in de Wind’. In iedere noot zit dan ook een traan, maar toch ook het geluk wat hij samen met zijn geliefde vrouw gedeeld heeft.

Loek heeft zich gespecialiseerd in het maken van liedjes over stad, dorp en streek. In het boek Musical van Water en Land vertelt hij het verhaal achter de liedjes op de 3 albums die hij uitbracht. Verhalen over leven en overleven in Noord-Holland vanaf zijn roots in Alkmaar tot zijn muzikale kijk nu op de mooie plekjes en gebeurtenissen om hem heen in Noord-Holland. Maar brengt nu een gevoelig lied uit over afscheid en euthanasie met de single ‘Je Stem in de Wind’.

Er wordt wel eens beweerd dat de mooiste liedjes uit diepe ellende worden geboren. Toen het Loek duidelijk werd dat hij zijn grote liefde zou gaan verliezen aan longkanker heeft hij daarom ook een uiterste poging gewaagd om het mooiste lied van de hele wereld voor haar te schrijven om zo de emoties over te kunnen brengen die voortkomen uit het besluit van zijn vrouw om het onvermijdelijke einde in euthanasie af te sluiten. In iedere noot zit dan ook een traan, maar toch ook het geluk wat zij samen gedeeld hebben.

Vanaf de eerste ontmoeting in 1975, tijdens een optreden van de Dizzy Mans Band in ‘t Rode Hert’ in Egmond, heeft muziek bij hen een grote rol gespeeld in het leven. Bij het eerste lied wat hij ooit voor haar zong speelde hij op zijn 12-snarige Eko-Ranger gitaar.

Ook ‘Je Stem in de Wind’ speelt hij daarom op deze populaire gitaar uit de zeventiger jaren. Vanaf die tijd wordt je dan ook met de wind mee de wolken ingezogen in de videoclip die hij als monumentje voor haar heeft gemaakt. Dit is te zien op zijn Loeksband YouTube kanaal en site: www.loeksband.nl

Info & boekingen Loek Duinmeyer / 06-42755013
Socialmedia Facebook Youtube-logo
Muziek & Tekst Loek Duinmeyer
Productie & arrangement Loek Duinmeyer
Clipproductie Loek Duinmeyer
Promotie Maurice Edelenbosch / Ultimatedisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This