Martha Hertogs & John Medley – Ritme van Bolero

Artikelnummer 113498944
Barcode 8719884006108
Releasedatum 16-02-2018
Label The Medleys Music
Artiest(en) Martha Hertogs & John Medley
Titel Ritme van Bolero

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Martha Hertogs & John Medley Ritme van Bolero NLNJ11800009 3:08

Martha Hertogs & John Medley swingen de zomer in met ‘Ritme van Bolero’

De zomer komt langzamerhand dichterbij, de zon gaat schijnen, de vogels fluiten en broeken worden rokjes. “Dansen en sjansen” aldus John Medley. De nieuwe single Ritme van Bolero is een opkomende zomer reggaeton latino hit met een lekkere swingende vibe. Voor de nieuwe single is John Medley opnieuw de La Haye Productions studio in gegaan en ditmaal samen met Martha Hertogs.

De nieuwe single is afgeleid van het welbekende nummer Reggaetón Lento van CNCO en Little Mix. Tijdens de opnames is het Martha Hertogs gelukt om John Medley over te halen om gedeeltes te rappen in de nieuwe single Ritme van Bolero, dat beloofd een heerlijk nummertje te worden met vele swingende tunes.

John Medley staat voornamelijk bekend als een van de artiesten van ADO Den Haag. De Hagenees heeft meerdere bekende singles uitgebracht over ADO Den Haag waarmee hij erg geliefd is geworden onder zijn fans. Afgelopen keer deed hij ook een kerst duet met de Haagse zangeres Helga Albers in samenwerking met Koffietent The Music Brothers.

Martha Hertogs is bekend van onder andere haar deelname aan The Voice Of Holland in 2014 waarbij zij alle stoelen wist om te draaien met haar mooie stemgeluid. Voor een korte periode heeft Martha een stapje terug genomen met zingen i.v.m. haar zwangerschap van haar nu prachtige dochtertje. Met de nieuwe single ‘Ritme van Bolero’ maakt zij haar spetterende terugkeer in de muziekwereld. De rtv-promotie wordt verzorgd door UltimateDisk.

Info & boekingen: Johnmedley.nl / 0654626368 / johnmedley@live.nl
Socialmedia Martha Hertogs: Facebook Instagram Twitter
Socialmedia John Medley: Facebook Instagram Twitter

Muziek & Tekst: Eric Perez, Jadan Andino, Jorge Class and Luis Angel O’Neill
NL tekstbewerking: M. Hertogs, S. Dusbaba
Productie & arrangement: Peter van Kesteren
Studio: La Haye Sound Productions
Mastering: Promastering.nl
Clipproductie: Medleymultimedia.nl
Genre: Nederlandstalig / Latin / Reggaeton

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This