Martin Vincken – Lach naar een nieuwe dag

Artiest/Act Martin Vincken
Titel Lach naar een nieuwe dag
Releasedatum 28-10-2020
Artikelnummer SR20009
Barcode 8719884058329
Label Storm Records
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Martin Vincken Lach naar een nieuwe dag NNLF9Q2000002 3:17

Martin Vincken lacht naar een nieuwe dag

Met z’n nieuwe single ‘Lach naar een nieuwe dag’ hoopt Martin Vincken iedereen een hart onder de riem te steken. Op internet vond hij een oud feelgood plaatje welke door Hans Louws onder handen is genomen. In plaats van een één op één vertaling heeft Hans een mooie verhaallijn bedacht waarin ‘proosten met je vrienden’ en ‘op stap gaan’ de hoofdrol spelen. Martin geeft aan dat het heel iets anders is geworden dan je van hem gewend bent. Hij is zoals hij het zelf zegt, uit z’n comfort zone gestapt. In plaats van feestmuziek is het een poppy nummer geworden. De opnames vonden plaats bij Ger Oerlemans in Alkmaar.

Ondanks dat we allemaal in zo’n bizarre tijd leven, wil Martin er niet te veel bij stil blijven staan. ‘Het is heel triest als ik zie in welke wereld we terecht zijn gekomen. Om te wachten op betere tijden was voor mij geen optie. We moeten gewoon doorgaan en positief blijven. Muziek maken is voor mij een uitlaatklep en dat geeft mij een goed gevoel. Als de boodschap van ‘Lach naar een nieuwe dag’ daar een bijdrage aan kan leveren, ben ik een gelukkig mens’, onthult Martin.

Voor de clip werd een prachtig draaiboek geschreven. ’Het was de bedoeling om in Volendam een groot aantal nationaliteiten al lachend te filmen. Op het moment dat wij daar waren, kwamen we helemaal niemand tegen. Mijn maatjes René Eshuijs en Henk Schulz waren inclusief mijn vrouw en hun echtgenotes ook aanwezig tijdens de draaidag. We hebben toen maar een bootje gehuurd en zijn het water opgegaan…….uiteraard met een borreltje. Nadien hebben we ergens lekker gegeten. Dat is allemaal door Ger Oerlemans gefilmd die daar uiteindelijk een mooie clip van heeft weten te maken’, aldus Vincken.

‘Lach naar een nieuwe dag’ is vanaf 28 oktober 2020 te streamen en te downloaden op de bekende portals. De single wordt uitgebracht door Storm Records.

Info & boekingen www.feestartiesten.nl / info@feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Socialmedia   
Productie & arrangement Ger Oerlemans
Studio Oerlemans Muziek Producties
Muziek & Tekst Hans Louws
Backingvocals Ingrid Simons
Gitaren Marcel Fisser
Fotografie Robert Gort
Artwork Artiest Ontwerp
Clipproductie Oerlemans Muziek Producties
Projectmanagement Maurice Edelenbosch / UltimateDisk
RTV Promo & Marketing: HubscH Media / info@hubschmedia.nl / +31 72 5054229 / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This