Mireya Derksen – Far Away

Artiest(en) Mireya Derksen
Titel Far Away
Releasedatum 13-12-2019
Artikelnummer UD19042
Barcode Volgt
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Classical Crossover
Shops Apple MusicShazamGoogle-PlayAmazon
Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Mireya Derksen Far Away NL2BB1900003 3:30

Mireya Derksen brengt je in magische sferen met ‘Far Away’

Magisch vond ze het nummer ‘Far Away’ toen ze de ruwe demo hoorde. Een sprookjesachtig nummer, geschreven en gecomponeerd door Bruce R. F. Smith en Robert D. Fisher. Dit duo schreef in 2005 het nummer ‘My impossible dream’ voor de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, gezongen door Glennis Grace.

Mireya maakte er een nieuw arrangement van, met muziek van Hans Rusche (Hans Rusche Muziekproducties). In de muziek hoor je de magische sferen en dat zie je ook terug in de ‘fantasy-achtige’ videoclip, opgenomen in een kleurrijk herfstbos.

Far Away is te streamen en te downloaden op de bekende platforms. Voor de release en promotie is ze opnieuw een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Mireya heeft een stembereik van meer dan drie octaven en zingt een breed repertoire: van Christina Aguilera en Within Temptation tot classical crossover. Met haar bijzondere stem en performance trekt ze internationaal steeds meer aandacht. Tijdens de tv audities van ‘Das Supertalent’ (Duitse tv zender RTL ), oogstte ze als 17-jarige met haar zang zowel bij de jury als het publiek grote bewondering en kreeg een staande ovatie. In de afgelopen jaren zijn er twee buitenlandse fanclubs voor haar opgericht.

Afgelopen zomer was ze in Amerika voor studio opnames en een gastoptreden bij de zangeres Anastasia Lee, die bijna 10 miljoen views op YouTube heeft. Met de formatie ‘Tre Principesse’ behaalde Anastasia eerder de 2e plaats op de billboards classics & classical crossover en de Wisconsin Area Music Industry Awards voor ‘Album of the Year’ en ‘New Artist of the Year’. Voor het volgende album van ‘Tre Principesse’ heeft Mireya als special guest een aantal nummers met hen mogen opnemen bij Rock Garden Studio in Appleton.

Mireya houdt van muzikale uitdagingen en hoopt in de toekomst vaker met internationale artiesten te mogen samenwerken.

Website www.mireya.nl
Info & boekingen ME Producties / Mark Enthoven / +31 (0)6 21622111
PR Hans Polak / h.polak22@t-mobilethuis.nl / +31 (0)6 16484017
Socialmedia   
Productie Hans Rusche
Arrangement Mireya Derksen & Hans Rusche
Studio Ralph van Manen
Muziek / Tekst Bruce R. F. Smith, Robert D. Fisher
Publishing Bruce R. F. Smith, Robert D. Fisher
Clip-productie Al Hajem
Artwork Mireya Derksen, Alain Derksen
Release / RTV Promo / Marketing UltimateDisk / Maurice Edelenbosch

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This