Mireya Derksen – Gypsy Fire

Artiest(en) Mireya Derksen
Titel Gypsy Fire
Releasedatum 12-09-2019
Artikelnummer UD19030
Barcode 8719884029824
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Pop / Gypsy
Shops Apple Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Mireya Derksen Gypsy Fire NL2BB1900001 4:10

Mireya Derksen, meeslepend, veelzijdig en vernieuwend met ‘Gypsy Fire’

Toen Mireya een aantal demo’s beluisterde bij componist/ tekstschrijver Bruce Smith, werd ze meteen gepakt door dit meeslepende liedje, wat Bruce samen schreef met de Zweedse componisten Peter Hägerås en Hannah Holgersson. Bruce is geen onbekende, want hij componeerde niet alleen werk voor een groot aantal Nederlandse artiesten, maar ook voor het Nationale Songfestival (Glennis Grace).

Mireya liet door Hans Rusche (Muziekproducties) een eigentijdse productie maken met echte Spaanse gitaren. Zelf is ze verantwoordelijk voor de arrangementen. Ze experimenteert graag met verschillende muziekstijlen en die veelzijdigheid horen we terug in haar nieuwe single ‘Gypsy Fire’ uitgebracht met een prachtige videoclip, waarin ze passie en liefde bezingt. Gypsy Fire is te streamen en te downloaden op de bekende platforms.

Mireya heeft een stembereik van meer dan 3 octaven en zingt een breed repertoire: van Christina Aquilera en Within Temptation tot classical cross-over. Met haar bijzondere stem en performance trekt ze internationaal steeds meer aandacht. Tijdens de tv audities van ‘Das Supertalent’ (Duitse tv zender RTL ), oogstte ze als 17-jarige met haar zang zowel bij de jury als het publiek grote bewondering en kreeg een staande ovatie. In de afgelopen jaren zijn er 2 buitenlandse fanclubs voor haar opgericht en deze zomer was ze in Amerika voor studio opnames en een gastoptreden bij de zangeres Anastasia Lee.

Anastasia Lee heeft bijna 10 miljoen views op YouTube. Met de formatie ‘Tre Principesse’ behaalde ze eerder de 2e plaats op de billboards classics & classical crossover. In 2018 ontving ‘Tre Principesse’ de Wisconsin Area Music Industry Awards voor ‘Album of the Year’ en ‘New Artist of the Year’. Voor het volgende album van ‘Tre Principesse’ heeft Mireya afgelopen zomer als special guest een aantal nummers met hen mogen opnemen bij Rock Garden Studio in Appleton.

Mireya hoopt in de toekomst vaker met internationale artiesten te mogen samenwerken. Ze houdt van muzikale uitdagingen en we gaan beslist meer van dit veelzijdige zangtalent horen. Voor de release en promotie is Mireya een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Websites www.mireya.nl
Info & boekingen ME Producties / Mark Enthoven / +31 (0)6 21622111
PR Hans Polak – h.polak22@t-mobilethuis.nl – 06 16484017
Socialmedia   
Productie & arrangement Hans Rusche
Studio Hans Rusche Muziek Producties
Muziek & Tekst Bruce R. F. Smith, Peter Hägerås, Hannah Holgersson
Publishing Popsongs Music Group Se
Clip-productie Kaska Producties / Karl Kaspers
Release / RTV Promo / Marketing UltimateDisk / Maurice Edelenbosch

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mireya Derksen – Gypsy Fire” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This