Mireya Derksen – Starlight Voyager

Artiest/Act Mireya Derksen
Titel Starlight Voyager
Promodatum 01-10-2020
Artikelnummer UD20030
Barcode 8719884056592
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Pop / Classical Crossover
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Mireya Derksen Starlight Voyager NL2BB1900004 3:31

Mireya Derksen met nieuwe space song ‘Starlight Voyager’

In Mireya’s nieuwe space song ‘Starlight Voyager’ komen haar passie voor zingen en haar fascinatie voor het universum samen. Net als in haar eerste nummer ‘Ticket to Mars’ (een Mars love song).

Ruimtereizen zijn weer ‘hot’ en NASA’s ruimtesonde Voyager 1 is nu meer dan 40 jaar onderweg. De geheimen van het universum inspireerde Mireya om ‘Starlight Voyager’ te schrijven. Samen met het duo Bruce Smith en Ralph van Manen creëerde ze dit fascinerende nummer. Het nummer is te streamen en te downloaden op de bekende platforms. Voor de release en promotie is ze opnieuw een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Mireya Derksen, 20 jaar, is een getalenteerde crossover zangeres met een stembereik van ruim 3 octaven. Ze switcht met gemak tussen een klassieker als ‘Nessun Dorma’ en symphonic rock van Within Temptation. Ze mixt graag stijlen (fusion) en creëert zo haar eigen sound.

Haar opvallende performance is niet onopgemerkt gebleven. Talentscout en agent Basja Chanowski van Più Music heeft haar onder haar hoede genomen. Dit resulteerde in Mireya’s deelname aan het nieuwe TV programma ‘We Want More’ van John de Mol, waar ze de halve finale haalde. In 2017 was ze ook al te zien op de Duitse tv zender RTL in ‘Das Supertalent’ waar ze een staande ovatie kreeg.

De Schotse songwriter Bruce Smith schreef voor een groot aantal Nederlandse artiesten, onder wie Trijntje Oosterhuis, Petra Berger, Lee Towers, Total Touch en Sharon den Adel (Within Temptation). Samen met Robert D. Fisher schreef hij in 2005 het nummer ‘My impossible dream’ voor de Nederlandse deelname aan het Eurovisie Songfestival in Kiev, gezongen door Glennis Grace. Voor de nummer 1 hit ‘Engel van mijn Hart’ met Gerard Joling ontving hij een Buma/Stemra Harp Award.

Ralph van Manen is schrijver en arrangeur voor bekende Nederlandse artiesten, het Eurovisie Songfestival en organisator van vocal -en songwriting camps in Las Negras (Spanje). Hij is met name bekend geworden door het nummer ‘Testify to Love’ dat in USA meer dan 6 weken op nummer 1 stond en waarvoor hij de begeerde Dove Award won.

In 2005 schreef Van Manen samen met Bruce Smith het nummer ‘Wake Up World’ voor de slachtoffers van de tsunami in Azië. Ze hebben in 2010 ook samengewerkt aan ‘Facing a Miracle’ voor US megaster Taylor Dayne.

Website www.mireyaderksen.com
Info & Boekingen Basja Chanowski, Più Music / 06-53101218
Socialmedia  
Muziek & Tekst Mireya Derksen, Bruce R. F. Smith, Ralph van Manen
Publishing N.v.t.
Productie / Arrangement Mireya Derksen / Ralph van Manen
Studio Ralph van Manen
Mastering Jan Pronk
Fotografie Yvette van Leur
Artwork Roderique Arisiaman (Dracorubio)
Clipproductie Mireya Derksen (montage d.m.v. stockmateriaal)
RTV-promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This