Mireya Derksen – Ticket To Mars

Artiest(en) Mireya Derksen
Titel Ticket To Mars
Releasedatum 14-10-2019
Artikelnummer UD19034
Barcode N.v.t.
Label UltimateDisk
Genre Engelstalig / Pop / Folk
Shops Apple MusicShazamGoogle-PlayAmazon
Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Mireya Derksen Ticket To Mars NL2BB1900002 3:32

Mireya Derksen lanceert met ‘Ticket To Mars’ allereerste Mars Love Song

In het nummer ‘Ticket To Mars’ komen Mireya’s passie voor zingen en fascinatie voor het universum samen. Wereldwijd de allereerste Mars ‘love song’! ‘Ticket To Mars’ laat je voelen wat een reis naar Mars echt betekent, een held voor de mensheid die zijn geliefden voor altijd achterlaat…

Geïnspireerd door de geplande Mars-expedities heeft Mireya de tekst geschreven en samen met George Konings (Sound Vision Studio) de soundtrack gemaakt. Ook m.m.v. de strijkers van Het Gelders Orkest, waarvoor de arrangementen zijn bewerkt door de film componist Matthijs Kieboom (o.a. bekend van ‘Wild’, ‘Verliefd op Ibiza’, ‘Gek van Oranje’). De prachtige videoclip op YouTube, gemaakt door Al Hajem, laat je de sfeer van het Marslandschap voelen.

Voor de release en promotie is Mireya opnieuw een samenwerking aangegaan met Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. ‘Ticket To Mars’ is te streamen en te downloaden via de bekende platforms.

Mireya heeft een stembereik van meer dan 3 octaven en zingt een breed repertoire: van Christina Aguilera en Within Temptation tot classical crossover. Met haar bijzondere stem en performance trekt ze internationaal steeds meer aandacht. Tijdens de tv-audities van ‘Das Supertalent’ (Duitse tv zender RTL ), oogstte ze als 17-jarige met haar zang zowel bij de jury als het publiek grote bewondering en kreeg een staande ovatie. In de afgelopen jaren zijn er 2 buitenlandse fanclubs voor haar opgericht.

Afgelopen zomer was ze in Amerika voor studio-opnames en een gastoptreden bij de zangeres Anastasia Lee, die bijna 10 miljoen views op YouTube heeft. Met de formatie ‘Tre Principesse’ behaalde Anastasia eerder de 2e plaats op de billboards classics & classical crossover en de Wisconsin Area Music Industry Awards voor ‘Album of the Year’ en ‘New Artist of the Year’. Voor het volgende album van ‘Tre Principesse’ heeft Mireya als special guest een aantal nummers met hen mogen opnemen bij Rock Garden Studio in Appleton.

Mireya hoopt in de toekomst vaker met internationale artiesten te mogen samenwerken. Ze houdt van muzikale uitdagingen en we gaan beslist meer van dit veelzijdige zangtalent horen.

Websites www.mireya.nl
Info & boekingen ME Producties / Mark Enthoven / +31 (0)6 21622111
PR Hans Polak / h.polak22@t-mobilethuis.nl / +31 (0)6 16484017
Socialmedia   
Productie George Konings
Arrangement Matthijs Kieboom
Studio Sound Vision Studio
Muziek / Tekst George Konings / Mireya Derksen
Publishing George Konings
Clip-productie Al Hajem, Mireya Dersken
Release / RTV Promo / Marketing UltimateDisk / Maurice Edelenbosch

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Mireya Derksen – Ticket To Mars” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This