Natasja van der Lei – Het is klaar

Artikelnummer113342163
Barcode8700001921503
Releasedatum03-11-2017
LabelTipTopNL
Artiest(en)Natasja van der Lei
TitelHet is klaar

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

NrArtiestTitelISRCTijd
01Natasja van der LeiHet is klaarNLNJ117001163:10

Natasja van der Lei giet ‘Si Una Vez’ van Selena in een nieuw vaatje

Natasja van der Lei is geboren op 9 september 1984 te Dordrecht en is al van jongs af aan bezig met muziek. Ze verblijft vanaf haar 5e levensjaar op een schippersinternaat en maakt hier ook deel uit van de jaarlijkse musical, ook op de basisschool zit zij altijd in het koor voor de kerstmissen. Op de jeugdtheatervereniging ontdekt zij pas echt dat zij kan zingen, haar zangcoach vind haar stem uniek en wil hier graag meer uithalen. Natasja blijft thuis bij haar ouders lekker oefenen met zingen op haar kamer en zingt zo nu en dan op een verjaardag of feestje.

Inmiddels woont zij met haar gezin in Rotterdam en is ze fulltime moeder van haar 2 actieve zoons. Ze heeft hier en daar, zo nu en dan een leuke boeking, maar Natasja wil meer en zoekt naar nieuwe ideeën. Tijdens een optreden, hoort zij samen met een paar collega zangers het liedje ‘Si Una vez’ van Selena voorbij komen. Haar collega zanger Stefano zei “Kijk dit is nu een leuk nummer om in het Nederlands te maken” en hierna ging het snel, want Natasja gaat meteen met dit idee aan de slag. Ze gaat in gesprek met Peter van Kesteren van La Haye Sound Productions en met tekstschrijver Chris Cohen. Zij produceren de single ‘Het is klaar’ en Natasja is zeer enthousiast over het eind resultaat en kan niet wachten om hem met iedereen te delen. Ze heeft al een aantal single presentaties gepland staan waar ze onwijs veel zin in heeft.

De plaat wordt uitgebracht op het label TipTopNL en de promotie wordt weer verzorgd door Maurice Edelenbosch van UltimateDisk. Vanaf 3 november zal de single te downloaden zijn op diverse platforms.

Info & Boekingen: natasja.vd.lei@gmail.com / +31 6 51383853

Socialmedia: Facebook Instagram

Muziek & Tekst: Pete Astudillo
NL tekstbewerking: C. Cohen
Productie & arrangement: Peter van Kesteren
Studio: Lahayesoundproductions.nl
Mastering: Promastering.nl
Videoclip Productie: Jaap van Didden / JvdVideo.nl

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan een geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This