Noord-Holland Duo – Loze woorden

Artikelnummer SR19003
Barcode 8719884023501
Releasedatum 26-01-2019
Label Storm Records
Artiest(en) Noord – Holland Duo
Titel Loze woorden

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Noord-Holland Duo Loze woorden NLCW61900003 3:25

Noord – Holland Duo treedt met ‘Loze woorden’ in de voetsporen van het originele Holland Duo

Ruim een jaar geleden besloten Dave Giacomini en Gail Heijerman hun krachten te bundelen en als Noord-Holland Duo de Nederlandstalige muziekwereld te bestormen. In september 2018 verscheen hun allereerste single ‘Niemand in mijn leven’. De opvolger ‘Loze Woorden’ is net zoals hun debuutsingle geschreven door Tony Anderson en opgenomen bij Music Experience in Zaandam. Dave en Gail omschrijven het nummer als Nederlandstalig, Volks met een schlagertintje.

Dave en Gail hebben elkaar leren kennen in het Haarlemse kroegenleven. Omdat Gail zelf eigenaresse is van Café ’t Kottertje in IJmuiden boekte ze Dave regelmatig als zanger en entertainer om de gasten te vermaken. Daarnaast kwam Dave beroepsmatig als bloemist elke vrijdag verse bloemen leveren aan het café.

‘Als hij ’s avonds bij me zat gingen we samen zingen. Dave vroeg me op een gegeven moment om een duo te vormen. Ik vroeg me af of ik dat met m’n drukke bestaan wel moest doen, maar ben blij dat ik ervoor gekozen heb. Ik vind het hartstikke leuk. Bovendien ben ik van mening dat er te weinig zangeressen actief zijn in het muziekwereldje en duo’s zijn ook erg schaars. Onze tweestemmige samenzang past goed bij elkaar en hopen daarmee in de voetsporen te treden van het Holland Duo zoals dat vroeger was. Wij denken dat daar vraag naar is’, onthult Gail.

De keuze om zowel hun debuutsingle als deze op te nemen bij Music Experience in Zaandam heeft zo z’n redenen. Richard, de tweelingbroer van Dave is namelijk eigenaar van deze goed aangeschreven studio waar veel bekende artiesten, waaronder Gerard Joling, al liedjes hebben opgenomen. Alexander, een andere broer van Dave is als clipregisseur eveneens werkzaam bij Music Experience. Hij heeft dan ook de clip geproduceerd. Volgens Dave vertelt de clip het verhaal van het liedje. Ook hij is erg trots op de samenwerking met Gail.

‘Op uitnodiging van Radio Continu zijn we van 24 t/m 29 maart aanwezig in Westendorf. Dat lijkt ons een geweldige uitdaging. We hebben er ontzettend veel zin in’, aldus Dave.

Socialmedia: Facebook
Info & boekingen: 06 14438665 / 06 14443856

Muziek & Tekst: René Portegies
Productie & arrangementen: Jeroen Dirksen, Richard Pot
Studio: Music Experience Studio
Genre: Nederlandstalig / Volks / Schlager / Party
Videoclip Productie: Alexander Giacomini / Amsterdam Video Productie

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 (0)6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?

Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This