Pierre van Dam – Hé Vriend

Artikelnummer SR18018
Barcode 8719884019849
Releasedatum 28-11-2018
Label Goldstar Music
Artiest(en) Pierre van Dam
Titel Hé Vriend

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Pierre van Dam Hé Vriend NLZ291800440 3:53

‘Hé vriend’ is een muzikaal eerbetoon aan Koos Alberts

Pierre van Dam & Emile Hartkamp brengen met de single ‘Hé Vriend’ een muzikaal eerbetoon aan Koos Alberts.

Pierre kijkt terug op een mooie vriendschap en is blij dat hij de laatste duet single ‘Echte vrienden’ samen met zijn neef Koos mocht opnemen. ‘Echte vrienden’ is voor Pierre een dierbaar document geworden die zijn vriendschap met Koos en liefde voor de muziek laat zien.

In zijn gehele loopbaan verkocht Koos meer dan 2 miljoen platen en behaalde hij met 3 gelijktijdige noteringen in de top 10 van de Nationale hitparade zelfs het Guinness Book of Records.

Voor Pierre is het een grote eer dat Emile een persoonlijk lied heeft geschreven en gecomponeerd die zijn gevoelens voor Koos naar voren brengen. ‘De muzikale erfenis en geschiedenis die Koos heeft achtergelaten is enorm en leeft voort in vele harten’, aldus Pierre.

Net als heel veel artiesten vertolkt Pierre wekelijks de liedjes van Koos tijdens zijn optredens en dit zal hij ook in de toekomst zeker blijven doen. De vraag om liedjes van Koos tijdens optredens te zingen was en is groot en daarom komt Pierre voor de fans naast zijn eigen optreden als Pierre van Dam met EEN ODE AAN KOOS waarbij in een programma van 30 minuten alle hits van Koos voorbij komen.

Pierre is verheugd te melden dat hij door het management van Koos is gevraagd om een speciaal eerbetoon te komen geven aan Koos tijdens het MEGA PIRATENFESTIJN op 8 december in ARNHEM waar jaarlijks 30.000 fans van het Nederlandse lied aanwezig zullen zijn.

De videoclip van ‘Hé Vriend’ is door producent Ger Oerlemans opgenomen in de Jordaan daar waar Koos op 3 februari 1947 het levenslicht zag. In de clip komt o.a. het Ouderlijkhuis aan de Tuinstraat en de Westertoren in beeld, het waren plaatsen die Koos in het hart had gesloten en waar hij vaak aan terug dacht. Pierre laat weten Koos enorm te missen.

Website: www.pierrevandam.info
Socialmedia:  Facebook Instagram
Boekingen: Feestartiesten.nl / +31 (0)72 5054229
Management: HubscH Management / Hubertus Schenau / Hubschmedia.nl

Muziek & Tekst: E. Hartkamp, Norus Padidar
Publishing: Goldstar Music
Productie: E. Hartkamp, Norus Padidar
Arrangement: Walter Schmidt
Studio: Ceasar’s Palace Studio’s Arnhem
Fotografie & artwork: Robert Gort
Genre: Nederlandstalig / Smartlap / Levenslied

RTV Promotie & Marketing: HubscH Media / +31 6 11078010

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This