Rein Mercha – Waargebeurd Sinti 1940-1945

Artiest/Act Rein Mercha
Titel Waargebeurd Sinti 1940-1945
Releasedatum 24-04-2024
Artikelnummer RM 2024001
Barcode 85365563551
Label Rein Mercha Music
Genre Nederlandstalig / Sinti / Volks
Playlists Volgen binnenkort
Shops Amazon Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rein Mercha Waargebeurd Sinti 1940-1945 NLRZ82400046 3:53

Nederlandse Volkszanger Rein Mercha brengt aangrijpende single uit ter nagedachtenis aan Sinti-slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog

Nederlands volkszanger Rein Mercha kondigt de release aan van zijn nieuwste single, gepland voor 24 april 2024. De single, doordrenkt van emotie en betekenis, is ontstaan ter nagedachtenis aan zijn opa met zijn 8 kinderen en vele andere Sinti-slachtoffers die vermoord en vergast zijn tijdens de Tweede Wereldoorlog.

Rein Mercha, die diep geworteld is in de Nederlandse muziekscene, staat bekend om zijn meeslepende en authentieke vertolking van het Nederlandse levenslied. Met deze nieuwe single wil hij een verhaal vertellen dat voor velen onbekend is, maar niet vergeten mag worden.

Rein Mercha. “Met deze single wil ik niet alleen mijn respect betuigen aan de slachtoffers, maar ook een boodschap van bewustwording verspreiden. Het is een verhaal dat gehoord moet worden.”

Het nummer, doordrenkt van emotie en krachtige teksten, belooft luisteraars mee te nemen op een reis van reflectie en eerbetoon aan degenen die hun leven verloren in een van de donkerste hoofdstukken van de geschiedenis.

Rein Mercha hoopt op brede aandacht voor deze single op de radio, in de hoop dat het verhaal van de Sinti-slachtoffers een groter publiek bereikt en hun herinnering levendig blijft.

De single ‘Waargebeurd – Sinti 1940-1945’ van Rein Mercha zal beschikbaar zijn op alle belangrijke streamingplatforms vanaf 24 April 2024.

Websites www.reinmercha.com
Info & boekingen Rein Mercha / +31 6 30042198 / reinmercha@hotmail.com
Socials:  
Muziek & Tekst Rein Mercha
Origineel N.v.t.
Productie & arrangement René Calame
Studio RZM-Studio – Technicus Rick Thijssen
Solo-gitaar Popy Basliy
Ritme-gitaar Martin Limberger
Viool Jan Limberger
Clipproductie N.v.t.
Fotografie Melissa Koopmans
Persbericht Rein Mercha
Release & RTV-Promotie Maurice Edelenbosch / UltimateDisk (a division of Ultimate Management)

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Andere suggesties…

Share This