Ricardo Smit – Ga want de kroeg die sluit

Artiest/Act Ricardo Smit
Titel Ga want de kroeg die sluit
Promodatum 09-11-2020
Artikelnummer 720000977
Barcode 8719884059227
Label Leico Music
Genre Nederlandstalig / Party / Levenslied
Shops Spotify Apple Music i-Tunes Deezer
Amazon Music Tidal YouTube Music

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Ricardo Smit Ga want de kroeg die sluit NLNJ12000019 3:25

Zanger Ricardo Smit luidt laatste rondje in met ‘Ga want de kroeg die sluit’

‘Ga want de kroeg die sluit’ is de nieuwe single van zanger/entertainer Ricardo Smit. Na een aantal singles en een album is het een tijdje stil geweest rond de sympathieke Haagse zanger. Maar na een tip van zijn vaste producer Peter van Kesteren dat hij een demo had liggen die wel wat voor hem zou kunnen zijn, nam Ricardo meteen contact op. ‘Na het beluisteren ervan was ik meteen verkocht, dit was echt een nummer voor mij. De heerlijke klanken en een top tekst die gelijk blijven hangen, hier was ik naar op zoek’, aldus een enthousiaste Ricardo.

‘Ga want de kroeg die sluit’ is een sluitingsnummer voor de horeca (kroegen) en heeft in de basis niets te maken met Covid19, maar is uiteindelijk wel toepasselijk. Na ‘Het laatste rondje’ van Hazes is dit volgens Ricardo weer een echt ‘kroegensluitingsnummer’ die aan het eind van de avond in iedere kroeg kan worden opgezet om iedereen te bedanken voor de gezelligheid en aan te kondigen dat het laatste rondje is ingegaan. ‘Wat betreft de videoclip, die wordt pas gemaakt als de kroegen weer opengaan’, onthult Ricardo. De release wordt verzorgd door Leico Music en de promotie is weer in handen van UltimateDisk.

Ricardo Smit is al geruime tijd succesvol in het Nederlandstalige circuit met singles als ‘Hejoo’, ’t Is nu echt voorbij’, ‘Meisjes in het rode licht, ‘Spaans Cafe’, ‘Jij Jij Jij’, ‘Kom allemaal maar in mijn armen’, Blijf deze nacht bij mij’ en uiteraard de single + album ‘Flink zijn’. De nieuwe single ‘Ga want de kroeg die sluit’ is vanaf 9 november te streamen via de bekende portals.

Website www.ricardosmit.nl
Info & boekingen Ricardo Smit / 06 18555410 / info@ricardosmit.nl
Socialmedia   Clip volgt pas als kroegen weer open mogen!
Muziek & Tekst Peter van Kesteren
Publishing Ultimate Music Publishing
Productie Peter van Kesteren
Studio Leico Music
Mastering Leico Music
Clipproductie De clip volgt pas als de kroegen weer open mogen!
Promotie & Marketing Maurice Edelenbosch / UltimateDisk

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling en/of Buma-Stemra-Sena administratie? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This