Rodel Rob – BobFahrerLied

Artikelnummer UD18602
Barcode 8719884017357
Releasedatum 14-11-2018
Label UltimateDisk
Artiest(en) Rodel Rob
Titel BobFahrerLied

 

Apple MusicZazellMegaMedia button

Categorieën: , Tags: ,

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Rodel Rob BobFahrerLied NLQN71800238 3:24
02 Rodel Rob BobFahrerLied (Orkestband) NLQN71800239 3:24

Après-ski 3.0 sensatie Rodel Rob lanceert het ‘BobFahrerLied’

Rodel Rob heeft met zijn nummer het ‘BobFahrerLied’ een echte après-ski hit te pakken. Het aanstekelijke lied is een cover en is onlosmakelijk verbonden met een aantal toepasselijke dansmoves. Het nummer is onderdeel van zijn super spitze schnelle Schlager Show.

(Te) strak in het pak, flitste hij jarenlang over de rodelbaan. Dat waren nog eens tijden…. Nu echter, in de herfst van zijn sportieve carrière, heeft hij zijn rodel aan de wilgen gehangen en is hij een heel andere weg in geslagen. Rodel Rob is te boeken mit seinem super spitze schnelle Schlager Show. Dé après-ski 3.0. sensatie in binnen- en buitenland!

Ooit schoot Rob dus als een rode lichtflits aan je voorbij, maar op het podium kun je tijdens een optreden echt niet om hem heen. Een vol half uur is het meezingen geblazen met de bekendste Duitse après-ski nummers, verpakt in te gekke medleys. Ook zingt Rob uiteraard zijn eigen après-ski hit en kan iedereen meedoen met de mafste dansjes. In zijn geweldige Rodel outfit en met als vaste uitrusting een Co2 gun en een confetti shooter wordt het gegarandeerd feest en zet Rob de hele tent auf z’n Kopf!

Rodel Rob heeft een gevarieerde doelgroep. Zijn act past perfect in een zaal of feesttent waar het thema ‘Oktoberfest’ is, maar ook tijdens een après-ski avond of ander Duits georiënteerd feestelijk event is dit dé act waarop iedereen los gaat! Boek nu deze knettergekke Rodel Rob, hij is top! Cd-persing, release en promotie worden verzorgd door UltimateDisk.

Info & boekingen: Red Nose Entertainment / info@nose.nl / 06 53755986
Website: Nose.nl / Socialmedia: Facebook Instagram Twitter-logo

Muziek & Tekst: Willy Michl
Origineel: Tim Toupet – BobFahrerLied
Productie: Henri Doelemans
Studio: Hemusic Multimedia Producties
Genre: Duitstalig / Après-ski / Carnaval / Party

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, mastering, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Rodel Rob – BobFahrerLied” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Share This