Ronnie Tober & Willeke D’estell – Wat Zou Het Leven Zonder Vrienden Zijn

Artiest(en) Ronnie Tober & Willeke D’estell
Titel Wat zou het leven zonder vrienden zijn
Releasedatum 14-08-2019
Artikelnummer UD19024
Barcode 8719884031032
Label UltimateDisk
Genre Nederlandstalig / Party / Nostalgie
Shops Apple MusicZazell

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd Muziek
01 Ronnie Tober & Willeke D’estell Wat Zou Een Leven Zonder Vrienden Zijn NLQN71900090 3:44 D. Theunissen

Ronnie Tober & Willeke D’estell met duet ‘Wat Zou Het Leven Zonder Vrienden Zijn’

Ronnie Tober en Willeke D’estell hebben de handen weer ineen geslagen om een nieuwe single op te nemen. ‘Wat Zou Het Leven Zonder Vrienden zijn’ is geschreven door Dayén Theunissen en gearrangeerd door Harald Queens van HQ studio in Tilburg en de productie is in handen van Erwin Fillet en Jan Tober-Jochems.

In 2010 bracht het gelegenheidsduo al de single ‘Kom in mijn armen’ en in 2011 ‘De Zomer komt weer gauw uit’. Naast hun eigen solo-optredens zingen ze samen in het land in de Ronnie Tober (kerst) Show waarbij ook vele duetten de revue passeren.

Ronnie Tober heeft vele hits gemaakt, ontving daarvoor vele gouden platen, maakte voor de AVRO televisie De Ronnie Tober Shows, vertegenwoordigde Nederland in 1968 bij het Eurovisie Songfestival in Londen en staat al 56 jaar op de bühne.

Willeke won als 21-jarige Veronica’s Sterrenjacht, de voorloper van Idols, The Voice, Holland Got Talent, Popstars. Ze maakte diverse singles en albums en trad op in vele TV- en radioprogramma’s, zit ook alweer 35 jaar in de Vaderlandse showbizz en is getrouwd met zanger/producer Erwin Fillee.

De bijbehorende videoclip is opgenomen door Patrick van Bree en is in één woord geweldig! De zomerse klanken komen je tegemoet in dit heerlijke nummer van twee ras-artiesten. De single is vanaf 15 augustus overal te streamen en te downloaden. De release en promotie zijn weer in handen van Maurice Edelenbosch van UltimateDisk.

Websites www.tober.nl / www.fillee.nl
Info & boekingen Erwin Fillee / 06-22334175 / info@fillee.nl
Socialmedia
Productie Erwin Fillet, Jan Tober-Jochems
Arrangement Harald Queens
Studio HQ Studio – Tilburg
Clip-productie Patrick van Bree
Digitale promotie UltimateDisk / Maurice Edelenbosch

Wil je UltimateDisk ook inzetten voor de uitvoering van cd-persingen, releases, promotie, marketing, artwork ontwikkeling, studio producties, clip producties of Buma-Stemra-Sena administratie?
Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Share This