Smile – The Green Smile

Artikelnummer UD2403
Barcode 8700001822992
Releasedatum 13-09-2013
Label UltimateDisk
Artiest(en) Smile
Titel The Green Smile

 

Apple MusicJUKEZazellMegaMedia button

Beschrijving

Nr Artiest Titel ISRC Tijd
01 Smile The Green Smile NLQN71300076 2:58
02 Smile The Green Smile (Karaoke) NLQN71300077 2:58

Stichting Greensparade krijgt met ‘The Green Smile’ eigen lied!

Op 13 september lanceert de band Smile het lied ‘The Green Smile’. De band is voor deze optimistische song geïnspireerd door stichting GreensParade, die ‘The Green Smile’ als ondertitel bij alle activiteiten gebruikt.

Stichting GreensParade heeft als doel bewoners en bedrijven met elkaar te verbinden, te inspireren en te enthousiasmeren tot een duurzame kijk op de toekomst en een gezonde toekomst met voldoende groente, fruit en beweging voor iedereen. De Stichting is daarmee begonnen in de eigen regio Barendrecht, Ridderkerk en Albrandswaard en hoopt haar activiteiten in de toekomst landelijk uit te kunnen rollen. De activiteiten van de stichting bestaan uit een conferentie voor het bedrijfsleven, gezonde lessen voor scholieren van groep 7 en 8 en een festival voor iedereen.

De boodschap is louter positief: het laten zien van écht eten, laten proeven van echte smaken en de verbinding maken met echt lokale bedrijven. GreensParade wil laten zien dat gezond eten niet alleen goed voor je is, maar dat dit ook heel leuk, lekker en gemakkelijk kan zijn. GreensParade wil inspireren: niet alleen voor onszelf, maar ook voor onze kinderen, kleinkinderen en de wereld in de toekomst.

Met deze optimistische kijk op een duurzame toekomst heeft de stichting de Band Smile weten te inspireren tot een positief nummer dat het GreensParade gevoel benadrukt. De band Smile is een topformatie uit regio Noordwijk aan zee met inmiddels zeer gelouterde musici. De band Smile  bestaat uit de drummer Machiel Verhaar, basgitarist en zanger Martin Vinkensteijn, slaggitarist en zanger Danny Ferdinandus, en sologitarist en zanger Ness Boerenveen.

De Band Smile is eigenlijk heel spontaan ontstaan. De band is mede door het liedje ‘The Green Smile’ geïnspireerd geraakt, want de band is nu bezig om een album met geheel eigen werk op te nemen!

De vrijwilligers van Stichting GreensParade zijn allen erg enthousiast over het resultaat. “We hadden een vrolijk nummer verwacht, maar het gevoel wat dit nummer oproept is bijna niet te verwoorden”, het is precies waar wij voor staan. We kunnen niet wachten tot we dit nummer horen tijdens het festival op 28 september” zijn enkele eerste reacties van de trotse bestuursleden en coördinatoren.

Het nummer ‘The Green Smile’ wordt vanaf 11 september aangeboden bij alle bekende Nederlandse en Vlaamse radiostations en wordt officieel cadeau gedaan aan stichting GreensParade tijdens de tweede editie van het gelijknamige festival, op 28 september 2013.

Het nummer is vanaf 13 september 2013 te downloaden via alle bekende download portals zoals iTunes, Spotify, Downloadmusic.nl, Zazell, SBS, enz. Een deel van de downloads wordt via de stichting geschonken aan de goede doelen waar zij voor staan.

Meer info: www.greensparade.nl.

Muziek: D. Ferdinandus, N. Boerenveen, M. Vinkensteijn
Tekst:    D. Ferdinandus, N. Boerenveen, M. Vinkensteijn, Daniella Vermeulen

Plug & Promotie: Dennis van der Kraan / Score Promnotions

Cd-persing, release-uitvoering, digitale rtv / muzieksystemen / pers / socialmedia promotie, content management, artworkbegeleiding en labelcopy verzorging: UltimateDisk.

Wilt u UltimateDisk ook inzetten voor uw cd-persingen, releases, promotie, marketing en artwork ontwikkeling? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op!

Hit/Mediafacts:
01-10-2013 – WOS Radio – Playlisted (B-rotatie)
20-09-2013 – Sterren.nl – Playlisted
13-09-2013 – TV Oranje – Playlisted

Share This